cihanata_1
Üye
ben driverlerle ilgili işim olduğunda kullanıyorum problem yaşamadımyamuk yapmaz değilmi boş boş şeyleri kurmaz yani

ben driverlerle ilgili işim olduğunda kullanıyorum problem yaşamadımyamuk yapmaz değilmi boş boş şeyleri kurmaz yani

gel özele
@sfgnrl kardeş bekliyorum bakçanmı
o kadar yardım ettik , etmeye çalıştık beraber uğraştık şu artist konuşmanıza anlam veremedim. siz benim komutanım , şefim yada babam değilsiniz. emir kipi ile benimle konuşamazsınız. kimse burada size cevap yazmak zorunda da değil. neyse ki iyilik et denize at demişler.sen benim marka modelime uygunsiteyi gönder ekliyim
nasıl çözdün?![]()
intel sayesinde
tmmdır ustam iyi akşamlar.ben özel bişeyimsin demedim zaten bazıları böyle yapıp bekletiyo okadar bekleyince soru surdum emretmedim zatenama sen öyle anlamışsan özür dilerim kusura bakma 2 cii emri vakide konuşmadım
![]()
önemli değil. karşılaşırsanız ve çözülmez ise özelden yazın bakarız beraber.teşekkürler iyi akşamlar teşekkürler yardımın için ustadım umarım 10 da karşılaşmam böyle sorunla
hayır yükseltme yapmıcam win 10 indirdim siteden formatla kurcam bu ay sonuna hızım düşmüş aşmışımdayükselttinmi win 10a?![]()

bu leptop bilmiyorum leptop içinmi dedin ?Sorun cozulmediyse sorunun çözümünü belirteyimana kartınıza uygun başka bir ekran kartı alın
ben böyle çözdüm şu lanet sorunu çözemedim başka

bende birkaç defa win 10 temiz kurulum yaptım hiç böyle birşeyle karşılaşmamamıştım yüklemeyi yeniden başlattınmı hiç birde win 10u nereden indirdin ben microsoft resmi aracıyla yaptım dvdyiozaman win 7 atçam 10 atamıyorumkiusb de sorun çıkartıyo böyle
7 de atmak istemiyorum ama el mahkum heralde
yapçak birşey varmı ?
yapçak birşey yokmu

amd ile alakası yokAMD Kartlar Bana Sorarsan Sıkıntı Benim Kuzendede Vardı Oyuna Giriyodum Atıyodu Mavi ekran Veriyordu Aynı Driver İle Alt Model AMD Kart Taktım Ne atma Kaldı Oyundan Nede Mavi Ekranlar 10 Kez Yapıyoduysa 2 3 e Düştü.Belki Ekran Kartının Çipleride Yanmiştır Bişey Diyemeyiz Ama Ekran Kartını Değiştirirsen Garanti Çözüm Olur Eğer Format Sonrası Düzeliyor İse Yüklediğin Diğer Uygulamalardan Kaynaklıdır.Ekran Kartının En Güncel Driverini İndir Dene Netten Beta Filan Fark Etmez
etmezse CDsi Varsa CDdeki Driveri Kur Olmazsa
Yada Speccy İle Ekran Kartının Isılarını Devamlı Takip Et Belki Kart Isınıyordur Yani Sorununa Şu Nedendir Diyemeyiz Bir Sürü Sorun Var Teker Teker Denemen Gerek
Bend eintel i7 5800 hq var intel 5600 gpu ile birlikte aynısını yapıyor 
Ben sana Yaşadıklarımı Söylüyorum Öyle Olsa Nvidia Kartta Hergün Hata Mavi Ekran Alırdımamd ile alakası yokBend eintel i7 5800 hq var intel 5600 gpu ile birlikte aynısını yapıyor
![]()
iyi sen bilirsin de win 10 süper sistemdir hem bundan sonra başka windows işletim sistemi çıkmayacakn win 10 yüklü pcler sürekkli güncel kalıp tam destek alacak ve şuan tamamen ücretsiz dağıtılıyor yükleyenler süresiz olarak orjinal win 10 sahibi olmuş oluyor7 ultimate ye geri döndüm usb den attım win 10 ekran gitti geldi giti geldi pc açılmadı menüler çıktı 7 formatladım win 7 candır![]()