görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu ilgilenirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım win 10 kurunca görcez yamuk yaparsa karışmam ona göre hee:hmmm

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
@sfgnrl kardeş bekliyorum bakçanmı
sen benim marka modelime uygunsiteyi gönder ekliyim
o kadar yardım ettik , etmeye çalıştık beraber uğraştık şu artist konuşmanıza anlam veremedim. siz benim komutanım , şefim yada babam değilsiniz. emir kipi ile benimle konuşamazsınız. kimse burada size cevap yazmak zorunda da değil. neyse ki iyilik et denize at demişler.

nasıl çözdün?:)

kimsenin yardımı yok zaten intelden elemanlar geldi çözdü sorunu da . neyse iyi akşamlar...

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ben özel bişeyimsin demedim zaten bazıları böyle yapıp bekletiyo okadar bekleyince soru surdum emretmedim zaten :) ama sen öyle anlamışsan özür dilerim kusura bakma 2 cii emri vakide konuşmadım :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ben özel bişeyimsin demedim zaten bazıları böyle yapıp bekletiyo okadar bekleyince soru surdum emretmedim zaten :) ama sen öyle anlamışsan özür dilerim kusura bakma 2 cii emri vakide konuşmadım :)
tmmdır ustam iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler iyi akşamlar teşekkürler yardımın için ustadım umarım 10 da karşılaşmam böyle sorunla

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
teşekkürler iyi akşamlar teşekkürler yardımın için ustadım umarım 10 da karşılaşmam böyle sorunla
önemli değil. karşılaşırsanız ve çözülmez ise özelden yazın bakarız beraber.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
tamam win 10 da görüşmek üzere ozaman dostum ;)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
cihanata_1

cihanata_1

Üye
yükselttinmi win 10a?:)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sorun cozulmediyse sorunun çözümünü belirteyim :) ana kartınıza uygun başka bir ekran kartı alın :) ben böyle çözdüm şu lanet sorunu çözemedim başka

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
yükselttinmi win 10a?:)
hayır yükseltme yapmıcam win 10 indirdim siteden formatla kurcam bu ay sonuna hızım düşmüş aşmışımda :D
Sorun cozulmediyse sorunun çözümünü belirteyim :) ana kartınıza uygun başka bir ekran kartı alın :) ben böyle çözdüm şu lanet sorunu çözemedim başka
bu leptop bilmiyorum leptop içinmi dedin ? :)

arkadaşlar usb den format atçam şimdi yükleye basıyorum sonra bu yazıyo usb ye yazılmasa yükleme penceresi açılmaz dvd yazdıramadım dvd nin hızımı neyi yetmiyomuş napa bilirim

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
senin pc de takılı olan hdd yi göremediğinden bahsediyor bence.

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ozaman win 7 atçam 10 atamıyorumki :) usb de sorun çıkartıyo böyle
7 de atmak istemiyorum ama el mahkum heralde
yapçak birşey varmı ?
yapçak birşey yokmu

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
benim şuan pc yanında değil. Siz internernetw yazın problemi. Elbet vardır bi çözümünü

cihanata_1

cihanata_1

Üye
ozaman win 7 atçam 10 atamıyorumki :) usb de sorun çıkartıyo böyle
7 de atmak istemiyorum ama el mahkum heralde
yapçak birşey varmı ?
yapçak birşey yokmu
bende birkaç defa win 10 temiz kurulum yaptım hiç böyle birşeyle karşılaşmamamıştım yüklemeyi yeniden başlattınmı hiç birde win 10u nereden indirdin ben microsoft resmi aracıyla yaptım dvdyi:)
Windows 10 - Windows 10 Bilgisayar İçin İndirilebilir Durumda! burada linki verilen araçla başka bir sorunsuz dvd veya usb yapıp öyle dene bence:)

romedon

romedon

Üye
AMD Kartlar Bana Sorarsan Sıkıntı Benim Kuzendede Vardı Oyuna Giriyodum Atıyodu Mavi ekran Veriyordu Aynı Driver İle Alt Model AMD Kart Taktım Ne atma Kaldı Oyundan Nede Mavi Ekranlar 10 Kez Yapıyoduysa 2 3 e Düştü.Belki Ekran Kartının Çipleride Yanmiştır Bişey Diyemeyiz Ama Ekran Kartını Değiştirirsen Garanti Çözüm Olur Eğer Format Sonrası Düzeliyor İse Yüklediğin Diğer Uygulamalardan Kaynaklıdır.Ekran Kartının En Güncel Driverini İndir Dene Netten Beta Filan Fark Etmez
etmezse CDsi Varsa CDdeki Driveri Kur Olmazsa
Yada Speccy İle Ekran Kartının Isılarını Devamlı Takip Et Belki Kart Isınıyordur Yani Sorununa Şu Nedendir Diyemeyiz Bir Sürü Sorun Var Teker Teker Denemen Gerek
amd ile alakası yok:) Bend eintel i7 5800 hq var intel 5600 gpu ile birlikte aynısını yapıyor :)

Yönetici tarafından düzenlendi:

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ekran kartinda sikinti var

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
amd ile alakası yok:) Bend eintel i7 5800 hq var intel 5600 gpu ile birlikte aynısını yapıyor :)
Ben sana Yaşadıklarımı Söylüyorum Öyle Olsa Nvidia Kartta Hergün Hata Mavi Ekran Alırdım

Yönetici tarafından düzenlendi:
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
7 ultimate ye geri döndüm usb den attım win 10 ekran gitti geldi giti geldi pc açılmadı menüler çıktı 7 formatladım win 7 candır :)

cihanata_1

cihanata_1

Üye
7 ultimate ye geri döndüm usb den attım win 10 ekran gitti geldi giti geldi pc açılmadı menüler çıktı 7 formatladım win 7 candır :)
iyi sen bilirsin de win 10 süper sistemdir hem bundan sonra başka windows işletim sistemi çıkmayacakn win 10 yüklü pcler sürekkli güncel kalıp tam destek alacak ve şuan tamamen ücretsiz dağıtılıyor yükleyenler süresiz olarak orjinal win 10 sahibi olmuş oluyor:)

Üst Alt