Görünmezliğe Adım Kala[video]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
Görünmezliğe Adım Kala[video]
Japon mühendislerin Tokyo Üniverisitesi'nde yaptıkları çalışmaların ürünü olan "X'tal Vision", görenleri hayrette bırakıyor.
Barındırdığı mini kameralar ile aldığı görüntüleri giysi üzerindeki vericiler aracılığı ile ön yüzeye aktarabilen icad, bu sayede şeffaf bir görüntü oluşturuyor.
Bu yansıma sonucu görüntü engellenmesi olmamakta; böylece bu yeni buluşla kaplanan cisim adeta görünmez olmakta! Farklı teknik ve yöntemlerle insan içini de gösterebilmesi sağlanan ürün, bu sayede üzerine tutulduğu insanın kemik yapısını ortaya çıkarabilmekte!

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Walla yakında görünmez olacağız !!!

Waybe Sağool dostum herkes izlemeli gerçekten!!

irun

irun

Üye
çok ilginç bir gelişme gerçekten, ama görünmezlik olayı diye ele alınmamalı bence, o bu yapılandan çok ayrı bişey.
paylaşım için sağol

kay99

kay99

Üye
süper bişey yaw türkiye'ye ne zaman gelir acaba böle giysiler paylaşımın için saol

ozhan35

ozhan35

Üye
süper bişey.. valla bundan 1 ay önce bi abi izletmişti bunların görünmezlik şeylerini adamın üstünde örtü adam görünmüyordu...japonlar kafayı kırmışlar..

abuvice

abuvice

Üye
bi izleyim saol dostum..

madhead

madhead

Üye
ulan japonlar ALLAH sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın..bunuda mı yaptınız ula..????

boka

Üye
Vay canına be.Adamlar nerdeyse başarmış.Helal olsun.

jeacona

jeacona

Üye
    Konu Sahibi
bu japonlardan korkulur

S1FR3K1R1C1

Üye
Daha Önce Görmüştüm.. Yinede Emeğine Sağlık..

VoLo

VoLo

Üye
bende daha önce görmüştüm.ama bunu tarif etmek imkansız.tek kelimeyle müthiş bişi.bu japonlara akıl sır erdirmek çok zor

researcher

Üye
Sahte ya bu...

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(titanic &#064; Apr 17 2006, 11&#58;54 PM) [post=318162]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sahte ya bu...
[/b][/quote]İnsanın İnanası Gelmiyor Dimi..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla japonlardan herşey beklenir&#33;

msw

msw

Üye
Bence fake

crows

crows

Üye
daha önce verildiii yinede saol

Yıgen

Yıgen

Üye
bu gercek mı acep bılen var mı

barisgenc20

Üye
hiç bir zaman olmaz dememeliyiz...emegine saglık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...