görmeden Düzeltmek

Sponsorlu Bağlantılar

woo3

Üye
    Konu Sahibi
görmeden Düzeltmek
Merhabalar. Telefonum Galaxy s mini (5570i) açılmıyor samsung yazısında kalıyor yeniden başlıyor yine samsung yazısında kalıyordu. Ben de odin ile yeni rom yükledim ancak ekran tamamiyle yeşil oldu hiçbir şey gözükmüyo yani bomboş yeşil bir ekran çıkıyo. Sonradan farkettim ki o yüklediğim rom galaxy ace (5830i) ye aitmiş. Telefon açılıyor görmesem bile açılış animasyonunun sesinden sonra ekrana rastgele dokununca tuş sesinden fotoğrsf çekme vb. sesinden anlıyorum ancak ekran bomboş olduğu için bir şey yapamıyorum. Bataryayı çıkarıp takınca recovery mode ile başlamayıp direkt telefonun açıldığını yine sesinden ve bilgisayars bağlanınca hafıza k artını görmesinden anlıyorum.

Bataryayı her tsktığımda odin modunda başladığını tahmin ediyorum çünkü odin programı telefonu görüyor. Odin ile tekrar s mini romunu kurmak istediğimde ise operation write failed hstası veriyor değişik sitelerden indirdiğim s mini romlsrında ve değişik odin versiyonlarında hep aynı hatayı veriyor.

Kies bağlanmıyor bşr kez vağlandı onda da yeni yazılım var güncelleyim mi diye sordu evet diyince bir baktım ki galaxy aceninkini indiriyo hemen iptsl ettim.

Galaxy mini romunu nasıl yükleyebilirim veya ekranı nasıl getirebilirim?
 


Üst Alt