goophone veya gooapple i5 alınırmı

Konu Sahibi
goophone veya gooapple i5 alınırmı
Goophone i5 alınırmı veya iphone 3gs mi alayım? veya 400tl ye kadar telefon önerileriniz?

acuxx

Üye
3gs i 2. El mi alıcaksın

Konu Sahibi
Sağol. peki 400tl ye önerebileceğiniz başka bir telefon varmı ?

550 ye atrix var biraz limitinin üstünde

- - - Eklendi - - -

2.eli daha ucuzdur

Ne wonder i ya saçmalama al kardeşim 2 el bi 3gs bak rahatına kasma falan yapmıyo yani ben hiç rastlamadım

3GS Ömrünü tamamladı,öldü.Wonderda öldü sadece bir öneri olarak yazdım ben o fiyata kolay kolay telefon yok ATRİX-General Mobile Discovery tercih edebilirsin biraz daha para koyarak LG L9-S3 MİNİ

restmod

Üye
450ye avea in touch2 alabilirsin ya da ikinci el bi galaxy s alabilirsin

Konu Sahibi
Şuan elime 500tl geçti arkadaşlar .mm bu fiyata veya da fazla geçmeden telefon önerileriniz nasıl olurdu ? Oyun, donanım ve uygulamaya önem veriyorum, bir günde 5.6 saatimi sadece telefonda geçiriyorum yani yoruyorum sizi ama benim için biraz önemli : )

taylan08

Üye
3GS Ömrünü tamamladı,öldü.Wonderda öldü sadece bir öneri olarak yazdım ben o fiyata kolay kolay telefon yok ATRİX-General Mobile Discovery tercih edebilirsin biraz daha para koyarak LG L9-S3 MİNİ
GM discovery i varken ne yapcak s3 mini yi yada LG L9 u

Buğra

Admin
General Mobile Discovery al kesinlikle

Konu Sahibi
general mobilenin bu telefonu yeni çıkmış sitemizde bir konu açılmış sizce bu alınırmı ki ? yani alsam bu fiyata bu özellikler sorum çıkarmaz inş

taylan08

Üye
neden alınmasın telpa garantili satılıyor bişey olursa hemen götürürsün dandik servisi yok yani