Googleplay Sunucu Ile Sağlam Bir Veri Baglantısı Kurulamıyor Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

samolik00

Üye
    Konu Sahibi
Googleplay Sunucu Ile Sağlam Bir Veri Baglantısı Kurulamıyor Hatası
Merhaba arkadaşlar benim telefonum galaxy pocket telefonu rootlamıştım 3 ay falan hiç sıkıntı yoktu bir gün googleplay'a girmemeye başladı her türlü yolu denedim.Root kapattım-format attım-başka bir hat taktım-fabrika ayarlarına döndürdüm-format atıp siteden indirdiğim google play'i yükledim olmadı wifi evden bağlanıyorum wifi'de sıkıntım yok tablet ve leptoptan da sıkıntız internete giriyorum.Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

KırcalıHolding

Üye
Merhaba arkadaşlar benim telefonum galaxy pocket telefonu rootlamıştım 3 ay falan hiç sıkıntı yoktu bir gün googleplay'a girmemeye başladı her türlü yolu denedim.Root kapattım-format attım-başka bir hat taktım-fabrika ayarlarına döndürdüm-format atıp siteden indirdiğim google play'i yükledim olmadı wifi evden bağlanıyorum wifi'de sıkıntım yok tablet ve leptoptan da sıkıntız internete giriyorum.Çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İndirdiğin google playin apk dosyasını sistem dosyası yap tele reset at..hata verirse durduruldu diye tekrar yükle apk dosyasını .girmesi lazım..lucky patcher le yapabilirsin sistem dosyası

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Root Explorer tarzı bir programla "ets" klasöründe varsa "host" dosyasını silip dener misiniz?

Not: Telefonun rootlu olması gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: julia

Üst Alt