Uygulama Google'ın navigasyonu yok mu? Neden çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın navigasyonu yok mu? Neden çalışmıyor?
Eskiden hatırlarım telefonda navigasyon diye ayrıca bir uygulama vardı, kullanmadım bilmiyorum. Şimdi ben resurrection remix rom kullanıyorum s3 ümde. Gapps yükledim ve içinde google haritalar, google earth ,street gibi uygulamalar mevcut. Haritalarda ayarlarda navigasyon ayarları var ve orada seslendirme kısmı var. Ancak yolu bir türlü tarif etmiyor göstermesine rağmen.
Sizin bilginiz var mı bu konuda?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu konu da bilgim yok ancak ücretsiz olan Yandex Navigasyon'u tercih edebilirsin.

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Abi Sana Tavsiyem Here Drive Var Onu İndir ama kesin olarak wifi ile indir 45mb program yaklaşık 500mb harita ve 4.5 mb da Türkçe seslendirme var ama tek kelime ile mükemmelll

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Abi Sana Tavsiyem Here Drive Var Onu İndir ama kesin olarak wifi ile indir 45mb program yaklaşık 500mb harita ve 4.5 mb da Türkçe seslendirme var ama tek kelime ile mükemmelll
yandex navigasyon ile kıyaslar mısın? Ben yandexten çok memnunum ama internet istemesi kötü.

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
yandex navigasyon ile kıyaslar mısın? Ben yandexten çok memnunum ama internet istemesi kötü.
Abi ne yandexi bu uygulama bi seferlik indiriyor haritayı ondan sonra çevrimdışı kullan kısmı var onayı işaretleyip devam ediyorsun yani 10 numara 5 yıldız

Üst Alt