Google'dan 'Kürdistan' ayıbı

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google'dan 'Kürdistan' ayıbı

Dünyanın en gelişmiş arama motoru hizmetin veren google.com’un harita hizmetinde Türkiye üzerinde sözde Kürdistan fotoğraf eklerine rastlanıldı.

Google maps’e harita üzerine fotoğraf eklemek için kullanıcılar öncelikle google’ın panorimoweb sitesine kayıt yaptırıyor ve fotoğraf ve açıklamayı haritada istediği bir noktaya yerleştiriyor Yüklenilen fotoğraflar panorimo sitesinin onayından sonra (onay süreci 1-2 ayı buluyor) tüm dünyada ki kullanıcılarının göreceği şekilde yayınlanıyor.

Skandal harita fotoğraflarında

1.Harita’da Kars Akçakale üzerine fotoğraf eklenmiş
2.Harita’da ise Van Çaldıran üzerine fotoğraf eklenmiş.
3.Harita’da ise sınırımızın üzerine fotoğraf eklenmiş

kaynak:veteknoloji

canturgay

canturgay

Üye
bunların yaptığı ş.....lik ten başka bi şey değilll..:@
hepsi Türk düşmanı...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
bunlara bişey derdim ama zaten ceza puanım çok yüksek

sametugba

sametugba

Üye
ya varya bişi diyeceğim ama burda olmaz...öyle çok sinirlendim ki anlatamam ulan sizin bizden çekeceğiniz var ş....z kürtler...

degerli43

degerli43

Üye
Hepiniz ne deseniz haklısınız. Utanmaz herifler bu vatan bölünmez!!!

mservank

mservank

Üye
ya varya bişi diyeceğim ama burda olmaz...öyle çok sinirlendim ki anlatamam ulan sizin bizden çekeceğiniz var ş....z kürtler...
Ağzını topla her insanı aynı kefeye koyma:@
Google gibi dev bir sitenin kalitesine yakışmmayan hareketler.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kürtlere laf yok !
biz bir bütün olarak kürtleri seviyoruz
biz pkk'yı sevmiyoruz. ülkemizi parçalamak isteyenleri sevmiyoruz.
oysa o kadar kürt asıllı arkadaşları olduki hepsi melek gibi.
aslında pkk denen şeyde kürt kelimesi sadece bir maşa amerika israil vs gibi ülkelerin ortak ve hain düşünceleri

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kürtlere laf yok !
biz bir bütün olarak kürtleri seviyoruz
biz pkk'yı sevmiyoruz. ülkemizi parçalamak isteyenleri sevmiyoruz.
oysa o kadar kürt asıllı arkadaşları olduki hepsi melek gibi.
aslında pkk denen şeyde kürt kelimesi sadece bir maşa amerika israil vs gibi ülkelerin ortak ve hain düşünceleri

dogru söze ne denir bi kereliğine izin verinde şunlara soveyim kinimi kusayım baksana ......şte :@

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Eklenen resimler Google'ın kontrolünde değil, ortada bir ayıp varsa bu ayıp Panorimo şirketinin.

isinbayeva

isinbayeva

Üye
çok ayıp ama gerçek olmaya bilir

Calaissien

Üye
Bu Google'ın bir ayıbı değil fotoğrafı Google eklemiyor ki Panaromaya üye insanlar fotoğrafları istediği yerlere ekliyor.

aydin45

aydin45

Üye
ülkemizi bölmek amaçları

Odysseus

Odysseus

Üye
Eklenen resimler Google'ın kontrolünde değil, ortada bir ayıp varsa bu ayıp Panorimo şirketinin.

kesinlikle doğru bilen bilmeyen konuşuyor. Aynı terbiyesizliği Hürriyet gazetesi de Türkiye haritasından doğu bölgelerini çıkarıp bulmaca ekine basarak yapmıştı. PKK yı bir kısım doğuda yaşayan kürtler beslemekte olsa da daha çok Irak kürtleri besliyo. Bizim sözümüz PKK'yı besleyen yataklık eden kürtlere. Herkesin üzerine çekmesine gerek yok. Deli Yürek dizisinin Diyarbakır'da çekilen filminde Bozo komutan Yusuf'a şunu söylemişti "bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet edenler, ihanet ettiği insanlardan birgün kurşunu yer". Allah izin verirse 24 Kasımda askerim. İhanet edenlere kurşun sıkmaya gidiyorum. Bırakın Türk kürt çatışmasını PKK dağda değil onlar sadece görünen yüzü PKK içimizde. İnip Kadıköy meydanında ölmek öldürmek istemiyoruz diye slogan atan pislikler Türk'mü sanıyorsunuz. Hepsi kürt ama kimse dediğim gibi üzerine çekmesin. Bu söze onlar gibi karşılık verelim bizde ölmek öldürmek istemiyoruz. O gösterinin yapıldığı gün Kadıköy'deydim nişanlım bıraksa ölmek pahasına aralarına dalabilirdim. Bu ülkenin Milliyetçi duyguları ölmemiş gençlere ihtiyacı var. Uyan türk genci uyan...

Takipçi Satın Al

Üst Alt