Google'dan kredi kartımla uygulama satın aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Google'dan kredi kartımla uygulama satın aldım
Kredi kartımı google'a kayıt ettirdikten sonra bi uygulama aldım arkadaşlar fakat içim tedirgin özellikle de şu konuyu gördükten sonra ;
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/kredi-karti-ile-uygulama-satin-alan-varmi-777072.html

Sorularım :

1- Kredi kartını kaldırmayı düşündüm kaldırdıktan sonra herhangi bir sıkıntı olur mu ?
2- Kaldırmasam böyle dursa olur mu ?
3- Sıkıntı olur mu ?
4-Kaldırırken indirdiğim programı etkiler gibisinden yazı çıktı ondan caydım kaldırsam poweramp unlock versiyonunu indirmiştim etkiler mi ? Etkilrse nasıl etkiler

Teşekkürler şimdiden :D

ozgur_473

Üye
1- hicbisorun olmamasi lazim ben uygulama aldiktan sonra kaldirmistim bi ker
2- kaldirmayip oyle kalsada olur zarari yok haberin disinda harcama yapilirsa sorumlusu google zaten
3- sikinti derken ( mbildeyim anla yani :D)
4- karti hesabindan kaldirsan bile ayni hesapla o uygulamayi tekrar indirebilirsin ucretsiz olarak

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkur ederim dostum mağdur olmazsin yani diyosun..

rapocal87

Üye
şurdan indirseydin ya niye para verdin :D

- - - Eklendi - - -

http://www10.zippyshare.com/v/13220196/file.html şurdan indrseydin ya niye para verdin:D

serif55

serif55

Üye
şurdan indirseydin ya niye para verdin :D

- - - Eklendi - - -

şurdan indrseydin ya niye para verdin:D

Demekki herkes beleşi sevmio hocam :d:

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kurdum o kadar ayarla vs. uğraştım fakat sonra lisans sorunu verdi 2 defa böyle silmek zorunda kaldim bende dedim program güzel bi kerelik paraya kıyayıp alayım adamların hakkını vereyim hemde lisans sorunuyla uğraşmaktan kurtulmuş olurum, çok bi para değil yani :)

rapocal87

Üye
:D o da var tabi :) neyse iyi etmişsin ya :D ben beleşci olduğm için ne yapar ne eder bulurum bi şekilde araştrp :D

serif55

serif55

Üye
Hocam kurdum o kadar ayarla vs. uğraştım fakat sonra lisans sorunu verdi 2 defa böyle silmek zorunda kaldim bende dedim program güzel bi kerelik paraya kıyayıp alayım adamların hakkını vereyim hemde lisans sorunuyla uğraşmaktan kurtulmuş olurum, çok bi para değil yani :)

Haklısın tabiki adamlar bunu babamızın hayrına yapmıo :) ama bi gerçekte varki asgari ücretle geçiniosak hala bu devirde bunlar bize lüks ne kadar ucuz olursa olsun :bilmm

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın tabiki adamlar bunu babamızın hayrına yapmıo :) ama bi gerçekte varki asgari ücretle geçiniosak hala bu devirde bunlar bize lüks ne kadar ucuz olursa olsun :bilmm

Kullandığın telefona bakıyorum da.. Neyse :D

Üst Alt