Haber Google’dan Devrim Niteliğinde Klavye Uygulaması

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ah... evet samsung.. Facebook grupları beni gaza getirdiler Herkes Lollipopu yalarken bakmak nasıl duygu bilemezsin
Evet Lollipop 5.0.2 kullanmak güzel bir duygu Z1 de bilemezsin , Olsun sıkma canını sende kullanırsın yakında

Tepkiler: B.A.R.O.N
Evet Lollipop 5.0.2 kullanmak güzel bir duygu Z1 de bilemezsin , Olsun sıkma canını sende kullanırsın yakında
Öyledir
Ana sebeb güncellemeden daha çok sevilmeyeni desteklemenin zor olmasıda olabilir.. Eh birazda TouchWiz bunaltısı. Hayırlı olsun sizede Z1 güncellemeyi almış hemde TURKİYE helal olsun derim.

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyledir
Ana sebeb güncellemeden daha çok sevilmeyeni desteklemenin zor olmasıda olabilir.. Eh birazda TouchWiz bunaltısı. Hayırlı olsun sizede Z1 güncellemeyi almış hemde TURKİYE helal olsun derim.
Teşekkürler kardeşim anlatımını da yaptım , gayet memnunum en kısa sürede sizde alırsınız inşallah

Bi denemekte fayda var . Sagolasin kardrsim

Sony klavyesi varken yanina bile gelemez bence

Tepkiler: n000k
daha güzeli ola bilir diğer klavye uygulamaları ama güzel uygulama teşekkürler

212celal

Üye
Teşekkürler

Teşekkürler

Sevgilerle , Samsung konusunda seni sıkıntılı görüyorum son zamanlarda
Demek bunun arkasında sen vardın @Nextman Ayrıca soruma cevap alamadım ben playe girdim google klavyeyi indirdim bu konudaki farklı birşey mi? Material görünümü hoşuma gitti falan yazarken tahmin çıkmaması her seferinde baştan yazmak işime gelmedi samsung klavye devam.

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
El yazısı yöntemiyle yazılanları dijitalize etmesi. Bütün fark bu

Tepkiler: serdar_gs
Ben beğenmedim yani küçük ekran için iyi değil tablet lere çok iyi olabilir

xmustx

Üye
Evet kalemi şuan çeksem klawye bu hali alıyor