googledan alınan adwords kuponu nası kullanılıyor ben yapamadım

Sponsorlu Bağlantılar

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
googledan alınan adwords kuponu nası kullanılıyor ben yapamadım
Web sitenize daha fazla trafik çekin

Değerli Google Analytics Kullanıcısı,
Bir Google Analytics kullanıcısı olarak web sitenize gelen trafiğin kalitesine önem verdiğinizi biliyoruz. Bu sebeple size Google AdWords hakkında bilgi vermek istiyoruz. AdWords, Google arama sonuçlarının yanında aranan kelimelerle ilgili hedefe yönelik reklamlar yayınlamanızı sağlar.
Google AdWords ile reklam yayınlamanıza destek olmak için sizlere 100 TL değerinde bir AdWords kuponu sunuyoruz. Bu kuponun kullanımı size hiçbir risk getirmez ya da harcama zorunluluğu gerektirmez. AdWords ile reklamcılığa hemen başlayabilir ve web sitenize daha fazla kaliteli trafik çekebilirsiniz.
İşinizi Google Analytics & AdWords kullanarak büyütün

• Kolay kullanım: Pratik araçlarımız ile reklamlarınızı birkaç dakika içinde başlatabilirsiniz.
  • İyi hedeflenmiş trafik: Reklamlarınız ilgili arama sonuçlarının yanında ve Google Reklam Ağı'nda yer alan web sitelerinde yayınlanır. Başka bir deyişle, reklamlarınızı, sunduğunuz ürün ve hizmetlere gerçekten ilgi duyan kullanıcılar görüntüler.
  • Sadece sonuç aldığınızda ödeme yapın: AdWords ile sadece bir kullanıcı reklamınıza tıkladığında ödeme yaparsınız. Yani eğer reklamınız sadece görüntülenir ancak hiçbir tıklama almazsa ödeme yapmazsınız.
  • Güvenilir ve kapsamlı raporlar: AdWords ile tam anlamıyla entegre olan Analytics sayesinde kampanyalarınızın performansını ve yatırım getirinizi en ince ayrıntısıyla ve tam bir şeffaklıkla izleyebilirsiniz.
Size özel kupon kodunuz: 7****************GJ
100 TL değerindeki AdWords kuponunuzu nasıl kullanabilirsiniz?

• Bu adresteki kayıt adımlarını izleyin:
  • Hesabınızı oluşturduktan sonra bir onay e-postası alacaksınız. Bu e-postadaki talimatları izleyin ve hesabınızın "Faturalandırma Tercihleri" bölümüne aşağıdaki kupon kodunu girin.
  • Artık reklamınız yayına hazır, bol şanslar dileriz!
Google AdWords'e Hoş Geldiniz!
Google Analytics Ekibi
*Deneme kuponu AdWords hesabının oluşturulduğu tarihten itibaren en geç 14 gün içinde kullanılmalıdır. Bir AdWords kullanıcısı sadece bir promosyon kodu kullanma hakkına sahiptir. Kupon, fatura adresi Türkiye'de olan yeni AdWords kullanıcıları için geçerlidir. AdWords hesabınızı oluşturduğunuzda bir defaya mahsus olmak üzere 7 TL tutarında etkinleştirme ücreti alınır. Söz konusu tutarın kupon değerinizden düşülmesini istiyorsanız hesabınızı kredi kartı ile sonradan ödemeli olarak seçiniz. Ödeme yönteminizi banka havalesi olarak seçmeniz durumunda ise, etkinleştirme ücreti asgari ön ödeme tutarı olan 14 TL'den düşülür. Kupon değerinin üzerinde harcama yapmak istemiyorsanız, AdWords kampanyanızı istediğiniz zaman durdurabilir veya hesabınızı iptal edebilirsiniz. Kupon kullanımı ile ilgili tüm koşullar için şu adresi ziyaret ediniz:
E-posta tercihleri: Bu e-postayı, Google Analytics'i diğer Google ürünleriyle birleştirme konusundaki haberlerle ilgilendiğinizi belirttiğiniz için alıyorsunuz. İleride bu tür e-postalar almak istemiyorsanız hesabınıza giriş yapıp "Ayarlar" (ve ardından "Hesabımı Düzenle" sekmelerini tıklayın). Daha sonra "Özel Fırsatlar" e-posta duyurusunun yan tarafında bulunan kutucuğun işaretini kaldırın. İşlemi tamamlamak için "Değişiklikleri Kaydet" düğmesini tıklayın.
(c)2009 Google Ireland Ltd. Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Ireland

bu mesaj geldi ben ödeme seçeneklerinden yapamadım bi yadım

zaga_zaa

Üye
buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

ÁŔÁŚ2

ÁŔÁŚ2

Üye
boşver geçti zaten

VeliATLI

Üye
ARKADAŞLAR ADWORDS KUPON SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. ALMAK İSTEDİĞİNİZ KUPON MİKTARINI BİZE SÖYLÜYORSUNUZ 5 İŞ GÜNÜ İÇİNDE ADWORDS KUPONLARINIZ HAZIR OLMAKTADIR. ÖDEMEYİ KUPONLARI TESLİM ALDIKTAN SONRA YAPABİLİRSİNİZ. iletişim için adwordskupon @ hotmail.com > boşlukları silmeyi unutmayın [email protected]

fiyat alım miktarına göre görüşülür.

Adwords Kupon Satış Hizmetleri -- [email protected]

meboli

meboli

Üye
Arakadaşlar Adwords kuponu İçin kesinlikle para vermeyin.Eğer yeni bir google adwords hesabı açtıysanız Google zaten ücretsiz olarak size 80 TL'lik adwords kuponu veriyo.Almak için ise '' Google '' yazıp 5808'e sms göndermeniz yeterli..(Ücret 1 sms)..

gök-türk

Üye
Bu dolandırıcılara dikkat edin

Google analystic yada adsesnse hesabı olan herkese google 100 tl lik çek yolluyor hem mail adresinize hemde kapınıza

50 ayrı site kurun birsürü ücretsiz hosting var
50 ayrı analystic açın bakın kaç tane indirim kuponu geliyor.

mcansuat

Üye
slm arkadaşlar bana herap lazil

----------Eklendi @ 11:07:23 ---------- Yazıldı @ 11:05:06 ----------

slm arkadaşlar bana adwors hesapi lazim acill
05377020406

----------Eklendi @ 11:09:13 ---------- Yazıldı @ 11:07:23 ----------

slm arkadaşlar bana adwors hesap lazim
[email protected]
05377020406

devanak

Üye