google'a bunları yazın ve ne olduğunu görün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

15097

Üye
    Konu Sahibi
google'a bunları yazın ve ne olduğunu görün :)
Arkadaşlar google inanılmaz şaşırtıcı sürprizlerle dolu Google'a bunu yazın ve ne olduğunu görün: "do a barrel roll"

Bitmedi.Google'a "What is the loneliest number" (en yalnız sayı nedir) diye sorun.Cevap şaşırtıcı ve ilginç

Devam ediyorum.Google'da "askew" yada "tilt" diye arama yapın bu da ilginç.

"google gravity" yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz.Bu öğeleri fareyle oynatmanızda mümkün.(Bunu yaparken anında arama etkin olacağından anasayfadaki kendimi şanslı hissediyorum butonuna basmanız mümkün olmayacak.Bu yüzden arama önerilerinde "google gravity" üstüne gelip kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamanızı öneririm.)

Bir başkası ise google'a "find chuck norris" yazıp kendimi şanslı hissediyorum dediğinizde google chuck norris'i aramayacak.Çünkü siz "Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Deneyin ve görün.

Bir beğeni ve bir yorum yeter, tamamen kendi çabamdır.

Tepkiler: türkselci, TheExplorer ve DreaMagiC

15097

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

joker.lg

Üye

eline sağlık
sanki aynılarını facede gördüm

15097

Üye
    Konu Sahibi
hiç yorum yok deneyenler yorum yazsın lütfen

15097

Üye
    Konu Sahibi
evet

pelın_

anlmdım

pelın_

noldunu anlamadım nereye ne yazıyoz a ne cıkıyo ne eylencelı

noldunu anlamadım nereye ne yazıyoz a ne cıkıyo ne eylencelı

google gir. Arama cubuguna arkadasin yazmis oldugu kelimeleri yaz dediklerini uygula bekle ve gor.(uzun oldugu icin bende okumadim. Usendim. Biri ozetini verebilirmi.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...