15097
Üye
google'a bunları yazın ve ne olduğunu görün :)
Arkadaşlar google inanılmaz şaşırtıcı sürprizlerle dolu
Google'a bunu yazın ve ne olduğunu görün: "do a barrel roll"
Bitmedi.Google'a "What is the loneliest number" (en yalnız sayı nedir) diye sorun.Cevap şaşırtıcı ve ilginç
Devam ediyorum.Google'da "askew" yada "tilt" diye arama yapın bu da ilginç.
"google gravity" yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz.Bu öğeleri fareyle oynatmanızda mümkün.(Bunu yaparken anında arama etkin olacağından anasayfadaki kendimi şanslı hissediyorum butonuna basmanız mümkün olmayacak.Bu yüzden arama önerilerinde "google gravity" üstüne gelip kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamanızı öneririm.)
Bir başkası ise google'a "find chuck norris" yazıp kendimi şanslı hissediyorum dediğinizde google chuck norris'i aramayacak.Çünkü siz "Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Deneyin ve görün.
Bir beğeni ve bir yorum yeter, tamamen kendi çabamdır.
Google'a bunu yazın ve ne olduğunu görün: "do a barrel roll"Bitmedi.Google'a "What is the loneliest number" (en yalnız sayı nedir) diye sorun.Cevap şaşırtıcı ve ilginç

Devam ediyorum.Google'da "askew" yada "tilt" diye arama yapın bu da ilginç.
"google gravity" yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz.Bu öğeleri fareyle oynatmanızda mümkün.(Bunu yaparken anında arama etkin olacağından anasayfadaki kendimi şanslı hissediyorum butonuna basmanız mümkün olmayacak.Bu yüzden arama önerilerinde "google gravity" üstüne gelip kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamanızı öneririm.)
Bir başkası ise google'a "find chuck norris" yazıp kendimi şanslı hissediyorum dediğinizde google chuck norris'i aramayacak.Çünkü siz "Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Deneyin ve görün.
Bir beğeni ve bir yorum yeter, tamamen kendi çabamdır.