google'a bunları yazın ve ne olduğunu görün :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
google'a bunları yazın ve ne olduğunu görün :)
Arkadaşlar google inanılmaz şaşırtıcı sürprizlerle dolu :) Google'a bunu yazın ve ne olduğunu görün: "do a barrel roll"

Bitmedi.Google'a "What is the loneliest number" (en yalnız sayı nedir) diye sorun.Cevap şaşırtıcı ve ilginç :)

Devam ediyorum.Google'da "askew" yada "tilt" diye arama yapın bu da ilginç.

"google gravity" yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz.Bu öğeleri fareyle oynatmanızda mümkün.(Bunu yaparken anında arama etkin olacağından anasayfadaki kendimi şanslı hissediyorum butonuna basmanız mümkün olmayacak.Bu yüzden arama önerilerinde "google gravity" üstüne gelip kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamanızı öneririm.)

Bir başkası ise google'a "find chuck norris" yazıp kendimi şanslı hissediyorum dediğinizde google chuck norris'i aramayacak.Çünkü siz "Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Deneyin ve görün.

Bir beğeni ve bir yorum yeter, tamamen kendi çabamdır. :)

• Beğen
Tepkiler: türkselci, TheExplorer ve DreaMagiC

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Güzelmiş :yuru

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

joker.lg

joker.lg

Üye
Arkadaşlar google inanılmaz şaşırtıcı sürprizlerle dolu :) Google'a bunu yazın ve ne olduğunu görün: "do a barrel roll"

Bitmedi.Google'a "What is the loneliest number" (en yalnız sayı nedir) diye sorun.Cevap şaşırtıcı ve ilginç :)

Devam ediyorum.Google'da "askew" yada "tilt" diye arama yapın bu da ilginç.

"google gravity" yazın ve kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklayın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz.Bu öğeleri fareyle oynatmanızda mümkün.(Bunu yaparken anında arama etkin olacağından anasayfadaki kendimi şanslı hissediyorum butonuna basmanız mümkün olmayacak.Bu yüzden arama önerilerinde "google gravity" üstüne gelip kendimi şanslı hissediyorum butonuna tıklamanızı öneririm.)

Bir başkası ise google'a "find chuck norris" yazıp kendimi şanslı hissediyorum dediğinizde google chuck norris'i aramayacak.Çünkü siz "Chuck Norris'i bulamazsınız, o sizi bulur." mesajıyla karşılaşıyorsunuz.Deneyin ve görün.

Bir beğeni yeter, tamamen kendi çabamdır. :)

eline sağlık
sanki aynılarını facede gördüm :hmmm

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
hiç yorum yok deneyenler yorum yazsın lütfen :nono:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
eğlenceli :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
QuSeL

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
evet :D

pelın_

anlmdım:d:

pelın_

noldunu anlamadım nereye ne yazıyoz a ne cıkıyo ne eylencelı:)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
noldunu anlamadım nereye ne yazıyoz a ne cıkıyo ne eylencelı:)

google gir. Arama cubuguna arkadasin yazmis oldugu kelimeleri yaz dediklerini uygula bekle ve gor.(uzun oldugu icin bende okumadim. Usendim. Biri ozetini verebilirmi.)
:zuhaha:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt