Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
google
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
google
Merhaba arkadaşlar herkeze iy akşalar iyi ramazanlar.
Androiddeki gibi google galeriyi görebileceğimiz bir uygulama varmı teşekkür ederim
gece__kuşu
Üye
google galeri ne işe yarıyor uygulama filanmi var ?
Androidde google arama widgetini diyo arkadaş ben şu ana kadar hiç symbianda karşılaşmadım olursa iyi olur aslında...
Kanuni_1520
Üye
Konu Sahibi
nayır androiddeki gibi webten girdigimiz zaman resimleri galeriden geçermiş gibi anlatmıyorum sanırım
@@DiAbLo@@
Üye
Youtube dan bakıp link atsana demek istediğine bakayım yakın bişey varsa yardımcı olurum...
gece__kuşu
Üye
görmek lazım video filan yokmu
Symbianize
Üye
Ya googleda gorsel aramalarda mesela aslan yazdiniz aslan resimleri ciktiya bi tanesine tikladinizmi saga kaydirisaniz digerine geciyo ayni galerideki gibi ama oyle bisey symbianda yok sanirim
@@DiAbLo@@
Üye
Yok symbianın web tarayıcısının o yönden baya eksiği var... Zannetmem öyle bişey olcağını ama pf2 güncellemesi gelsin de değişti falan deniliyo bakalım neler değişecek...
Ya googleda gorsel aramalarda mesela aslan yazdiniz aslan resimleri ciktiya bi tanesine tikladinizmi saga kaydirisaniz digerine geciyo ayni galerideki gibi ama oyle bisey symbianda yok sanirim