Google ve Samsung'un iPhone 4S'e cevabı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google ve Samsung'un iPhone 4S'e cevabı
Samsung'un yeni telefonu Galaxy Nexus Google işbirliği ile yeni işletim sistemiyle çıktı

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung ile internet arama motoru Google'in ortak ürettiği Galaxy Nexus, dün Hong Kong'da düzenlenen bir tanıtım ile görücüye çıktı. Android işletim sisteminin son sürümü Android 4.0 Ice Cream Sandwich (Dondurmalı Sandviç) ile gelen ilk akıllı telefon olan Galaxy Nexus'ta yüz algılama teknoloji bulunuyor.

1.2 GHz hızındaki çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM ve 16 / 32 GB dahili hafıza özelliklerini barındıran cihaz, 4.65 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksellik dokunmatik ekrana sahip. 5 megapiksellik arka ve 1.3 megapiksellik öne kamerası bulunan ürün, mobil ödeme teknolojisi NFC ve 4G teknolojisini de destekliyor.

Apple'ın iPhone 4S'inin ardından merakla beklenen Android 4.0'lı Samsung Galaxy Nexus'un gelecek ay Avrupa pazarında satışa çıkması bekleniyor.

ÇIKIŞI STEVE JOBS İÇİN ERTELENMİŞTİ
Google ve Samsung'un 11 Ekim‘de San Diego‘da düzenleyecekleri Unpacked 2011 etkinliğinde yeni ürünleri Galaxy Nexus (önceden Nexus Prime olan isim değişti) ve işletim sistemi Android 4.0 Ice Cream Sandwich'i tanıtmaları bekleniyordu. Samsung ve google Jobs'a saygılarından tanıtımı erteleme kararı almışlardı.
Google sözcüsü konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı "Biz, Steve Jobs’ın ölümü sebebiyle tüm dünyanın saygılarını ifade ettiği bir dönemin yeni ürün duyurusu yapmak için doğru olmadığına inanıyoruz. "

Uruloki

Uruloki

Üye
pek bir cevap olduğunu sanmıyorum hatta şöyle diyeyim android cihazları içerisinde sadece galaxy serisinin üst klasmanı iphone ile kapışabilir htc ise yeni yeni başladı savaşa yani bu cihaz pek bir cevap değil

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung da vur dersin öldürür valla. En azından fiyat/performans konusunda Apple denen firmadan kat kat üstün tıpkı diğer firmalar gibi ;)

Lenneth

Üye
iPhone 4S oyuncak gibi kalır bunun yanında :)

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
taş gibi telefon Hatta telefon değil canavar. Bataryası da 1800 galiba

61semih

61semih

Üye
ben ayfon sahıbı olsam cıkarıp masaya koymaya utanırım
ayfonun benım gozumde oylesıne kotu bır ımajı var daha dogrusu kullanıcılarının
ha ıstısnalarda var tabıkı ve kalıtelı bır telefon ona lafım yok

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1)bu bi cevap değil. Zaten bekleniyordu.

----------Eklendi @ 18:55:42 ---------- Yazıldı @ 18:53:49 ----------

iPhone 4S oyuncak gibi kalır bunun yanında :)
o sadece lafta olur. Herşey donanımla olmuyor -ki 4s'in donanımı da gayet iyi-. :good:

Lenneth

Üye
1)bu bi cevap değil. Zaten bekleniyordu.

----------Eklendi @ 18:55:42 ---------- Yazıldı @ 18:53:49 ----------

o sadece lafta olur. Herşey donanımla olmuyor -ki 4s'in donanımı da gayet iyi-. :good:

Donanım derken bu cihazın GPU'su iPhone4s ile yarışamayacak kadar düşük ama Android 4.0'ı gördükten sonra isterse iOs 50 gelsin iPhone'nun yüzüne bakmam :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Donanım derken bu cihazın GPU'su iPhone4s ile yarışamayacak kadar düşük ama Android 4.0'ı gördükten sonra isterse iOs 50 gelsin iPhone'nun yüzüne bakmam :)
bakmayabilirsin ama saygı göstermek zorundasın.

Uruloki

Uruloki

Üye
android 4 mü hahaha daha resmi tanıtım videosunda takılıyor bu cihaz ilk incelemelerde de belli yerlerde bariz ve dediğinz laf hakan ios50 gelse tanımam helal olsun açıkcası html5 olayında ne kadsr geliştiklerinide merak ediyorum

Lenneth

Üye
!

Gerçekten takılıyormuş be (!):zuhaha:

Uruloki

Uruloki

Üye
ahh ahh izlediğim videoyu izlesen pulldown menüde ve multide kapatırken ne kadar beklediğini görsen anlardın bence daha bitmemiş bir yazılım ayrıca bu gülüşü slashgear ın hazırladığı browser sonuçlarındada görmek isterim

pRime.

pRime.

Üye
Sadece görsellik artmış, özel birşey göremedim ben 4.0'da. Tablet sürümündeki özellikler eklenmiş bir de.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Güzel telefon yapmışlar İphone 4s ile yarışır hatta bazı yanları daha da üstündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt