Klavye Google Türkçe Klavye v8 [160 adet farklı tema Sayı Satırlı Klavye]

Konu Sahibi
Yaptim kardes cok guzel oldu gercekten emegine saglik :-)

Tekrar kurdum oldu bu sefer super otesi emegine saglik gercekten :-)
Onemli degil dostum o konudaki hesap eski hesabım yani konuyu sahiplenmiş gibi sanmasın yorumlara bakanlar konuyu ben acmistim

Tepkiler: KeçiöRenLi

Tepkiler: Bahadir_fb
temalar çok güzel lakin android e geçtiğimden beri Fleksy kullanıyorum,çok memnunum.forumda fleksy yi görememek açıkçası biraz şaşırttı.Henüz kullanmayanlara tavsiyedir

Konu Sahibi
temalar çok güzel lakin android e geçtiğimden beri Fleksy kullanıyorum,çok memnunum.forumda fleksy yi görememek açıkçası biraz şaşırttı.Henüz kullanmayanlara tavsiyedir

Thumb keyboard bence daha kullanışlı, bahsettiğin klavyede sitede mevcut yani paylaşıldı

Thumb keyboard bence daha kullanışlı, bahsettiğin klavyede sitede mevcut yani paylaşıldı
rağbet görmediği anlamında kullanmıştım.thumb klavyeyi de denemiştim.hoşuma giden özelliği mobil/tablet klavye düzen seçimiydi

Konu Sahibi
Istediğim gibi ayarlayabiliyorum klavyeyi bu özelliğide diğer klavyelerde göremedim

Emege saygi bi renkli tema kurdum akillara zarar

akman_12

Üye
Gerçekten çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim ama bir ricam var s5 klavyesi gibi türkçe karakterler tam görüneni yokmu ve s5 apk varsa paylaşabilir misiniz teşekkürler

Valla uzun zamandır aradigim biseyde bahadır eline sağlık başkan güzel paylasim bide fenerli olmayaydin

Bahadır kardeşim gerçekten güzel paylaşım emeğine sağlık sormak istediğim iki şey var 1.cisi klavye hafızası iyimi swiftkey kadar her yazdigimiz kullandigimiz kelimeleri hafizasinda tutuyormu? 2.cisi ise emoloji ifadeleri bu klavyede mevcutmu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi