google tabanlı arama (bir ara vardı)

Sponsorlu Bağlantılar

google tabanlı arama tekrar gelsin mi?

• Çok işe yarar

Kullanılan: 2 50.0%
  • Lazım olursa kullanırız

Kullanılan: 2 50.0%
  • Farketmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hiç gerek yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
google tabanlı arama (bir ara vardı)
arkadaşlar bu öneriyi gözden geçirmeden önce şu konuyu bir incelerseniz daha rahat anlatabilirim...

http://www.maxicep.com/google/google-da-arama-kilavuzu-ince-noktalar-resimli-anlatim-404283.html

google da arama yapmak usulüne uygun yapıldığı takdirde bulamayacağınız şey yok...

sitemizde klasik arama sistemi var... bu sistem de google'da kullanılan işaretler ("" + -) pek etkili değil. arama kelimelerinin hepsini değerlendirmeye alarak listeyi düzenliyor... link kalabalığında aradığımızı bulmak için birde manuel yollara başvurmak zorunda kalabiliyoruz...

arama seçeneğinde google tabanlı arama sisteminde google arama işaretleri işe yarıyordu... en karmaşık aramaları bile bir kaç denemeyle halladebiliyordum...

sıkıştığımda 'a gidip hariçten sitemizde arama yapıyorum.

bu google tabanlı arama tekrar konulsa iyi olmaz mı?

ya da negative ağa "yiter yav, kim bu adamı siteye abone yaptı.başımıza bela almışız." demesin diye konuyu burada kapatıp bildiğim gibi yola devam mı edeyim...

düşüncelerini sunacak bütün arkadaşlara teşekkür ederim...

hayırlı maxicepler...

Ozan

Ozan

Admin
Evet bir ara vardı sonra kullanılmadıgını tespit edip kaldırdım ancak tekrar geri koyalım bir sekilde entegre edecegim siteye tamam :)

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
millet kullanamyı bilmiyorda ondan kullanmıyordu ... benim işime yarıyordu... ben dedim diye yapmayacaksın değil mi?
üyeler gene kullanmayacaksa olmasının gene anlamı olmaz... gene de sen bilirsin...

teşekkürler

hayırlı maxicepler...

Ozan

Ozan

Admin
Kullanılıyorsa neden yapmayalım, sen ben degil mevzu. 1 kişi bile yararlanabilecekse ne mutlu :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yok yok kullanmayı deneyip de olmayınca "amaaaaaaan" deyip geçenler de vardı :ehe
İyi oldu böyle :)

pRime.

pRime.

Üye
Olursa çok iyi olur ya forumun kendi arama motoru çok alakasız şeyler buluyo arama yapınca :D

--------------- Ekleme ---------------

Kendi adıma konuşcak olursam arama motorunu sık sık kullanıyorum..

Ozan

Ozan

Admin
Tekrar devreye aldım
Arama menüsünün altında ulasabilirsiniz

Örnek Nokia 5800 v60 araması

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar devreye aldım
Arama menüsünün altında ulasabilirsiniz

Örnek Nokia 5800 v60 araması
zahmet oldu abicim ...ilgin için teşekkeür ederim..
NOT:şimdi şeytani hislerle yeni bir teklif arıyorum...:ehe

eğer kullanma sıkıntısı olan varsa kılavuza 15 dakika zaman ayırıp sadece bir kere göz atacak ondan sonra alışkanlık olur...

googleda da sitemizde de aradığını bulur...

http://www.maxicep.com/google/google-da-arama-kilavuzu-ince-noktalar-resimli-anlatim-404283.html

pRime.

pRime.

Üye
Çok teşekkürler böylesi daha iyi oldu.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
emeklerin sağol ozan kardeş...
yalnız arama bloku reklam altında kalıyor

teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt