Google sonunda bunu da yaptı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Google sonunda bunu da yaptı...
İnternet devi Google interneti bir yana bıraktı, bakın şimdi de neye el attı...

İnternet devi Google'ı arama motoru olarak biliriz. Hatta üstüne Gmail ile ücretsiz e-posta servisi sunduğunu ve Google Docs ile kelime işlem ve Excel vari dokümanlar üzerinde bile çalışabiliyoruz. Ama Google'ın gözlük yapacağını hiç düşünmüş müydünüz?

Evet, yanlış okumadınız; Google bugünlerde yeni gözlüğü üzerinde yoğun bir çalışma yürütüyor. 9to5Google sitesinde yer alan habere göre bu gözlüklerin kendi işlemci gücü olacak ve yeni nesil Android telefonların hafızasına sahip olacak.

Ön yüzünde kamera olan ve fotoğraf çekimi yapabilen gözlük, aynı zamanda mikrofon ve hoparlör de içeriyor. Böylece gözlük telefon olarak da kullanılabiliyor.

Ürünün ne zaman satışa sunulacağı bilinmezken, Google'ın gözlüklerinin sivil olduğu kadar askeri amaçlı olarak da kullanılabilmesi söz konusu.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
chiponline'da ne bulduysan kopyala+yapıştır yapmışsın bütün haberleri:d:

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
sen onu da yapmıyon bilader

asigsasi

asigsasi

Üye
konu teknoloji haberlerinde olsa daha iyi olurdu . Bu gözlüğün fiyatı 1000 tl den aşağı değildir bilgi için sağol :oke:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
chip mipi bilmem kardeş (xXx) sayende teknolojik haberlerden geri kalmıyoruz eline emeğine sağlık. Devamını bekleriz teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
burası saygın ve seviyeli aile diyebileceğimiz bir forum niye birbirinize ters cevap veriyorsunuz hala anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Legendary_484
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
Legendary_484

Legendary_484

Üye
off tmm ne uzattın ya çocuk gibi valla

61semih

61semih

Üye
alıntı malıntı paylaşmışya o sıteye gırmeyenlerde ogrenmıs oldu en azından teşekkürler

Legendary_484

Legendary_484

Üye
2.5 senedir giriyorum bu siteye ilk kez bu kadar lanet ettim sizin yeriniz inci sözlük tartışma yaratmaya/çıkartmaya yer arıyorsunuz!!!

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
asigsasi

asigsasi

Üye
sizin bu kötü muhabbet devam devam etmesin diye mesaj yazdım

TheCower

TheCower

Üye
:tşk: bir de şöyle gereksiz yere tartismasanız..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
vay be

kadikoy

kadikoy

Üye
o gözlükle hiç biryere sokmazlar..
sadece ormanda ve parklarda dolaşırlar..

darkeagle3535

Üye
güzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt