Google, sitemizin için "bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir" dedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Google, sitemizin için "bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir" dedi
.uha uzantılı dosyayı nası açabileceğim hakkında google'da arama yapıyordum, sitede de arattım bidolu konu çıkdı alakasız, ama bazen google'a işte arayacağım şeyi yazıp sonuna maxicep.com diye ekleyip aratınca daha sağlam ve doğru konular çıkıyo.. bende öyle yaptım, ve işe yaradı.. tıkladığımda ise bu sayfa çıkdı.. tabiki tıklayıp girdim adrese ama hakkaten şaşırdım yani ve nie böle dedi merak ettim ??

mservank

mservank

Üye
evet ben de anlamadım girerken bana da aynısı çıktı

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Neden acaba bu uyarı o edepsiz url yüzünden mi? merak ettim...

Ozan

Ozan

Admin
Büyük ihtimal o bahsettigimiz url yüzünden bu hale geldi, en kısa zamanda düzeltmeye calisacagiz, gerekli iletisim saglandı google ile, talebimizi gönderdik.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ben şarkı sözü ararken bizim site için bu siteyi ziyaret etmek bilgisayarınıza zarar verebilir diye yazıyı farkettim...

g0dsp3LL

Üye
evet çözüm bulunsa iyi olur kaspersky full sürüm kullaniyorum ve bu sitedeyken bir dk susmuyor çözüm kaspersky a yol weriyorum :))) bir an önce çözüm bulunsa iyi olur :S

Ozan

Ozan

Admin
Şu anda da uyarı alıyor musunuz ?

Ana sayfadaki baglantıyı kaldırdık çünkü zararlı oldugunu düşündügümüz

g0dsp3LL

Üye
bende wermedi ilk defa üstelik anti virüs proyu update ettim öyle girdim siteye bu sorun kalktiysa eger süper olur

Ozan

Ozan

Admin
bende wermedi ilk defa üstelik anti virüs proyu update ettim öyle girdim siteye bu sorun kalktiysa eger süper olur
Artık antivirüs programının uyarı verecegini sanmıyorum, eğer tam olarak bilgi verirseniz iyilestirme calismaları adına yardım etmis olursunuz.

Herşey kaldırıldı frame ile ilgili.

akula

akula

Üye
ewet zararlı bi ste işten geliyorum bütün aksam stedeyim hanımla kavga ediyoruz artık:ehe kapatın steyiii ya bu arada spce rss yi koymuştum arada bi kopuyodu bayadır cıkmıyo

basturk06

Üye
kardes bende bugun verdi zor girdim siteye

kurt bey

kurt bey

Üye
geçmiş olsun. forumumuz adına kötü bi durum bu. en yakın zamanda düzelir umarım. gerçi bardağa dolu tarafından bakarsak reklamın iyi kötüsü olmaz derler ya bilemiyom artık:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
geçmiş olsun. forumumuz adına kötü bi durum bu. en yakın zamanda düzelir umarım. gerçi bardağa dolu tarafından bakarsak reklamın iyi kötüsü olmaz derler ya bilemiyom artık:)

Bahsı geçen reklam siteye önemsenecek bir getiri sağlıyordu.. Negative tarafından dün kaldırıldı.. Maxicep reklamdan önceki gibi yine stabil ve hızlı.. daha dikkatli olacağız.. Esas konu ise şu lanet reklam url si yüzünden google'un sitemizi sakıncalı listesine alması.... gerekli başvuru yapıldı.. en kısa zamanda sakıncalı uyarısı kalkacak..bu da google'un konuya ne zaman cevap vereceğine bağlı.... Ümit ederiz ki en kısa zamanda sonuçlansın..

Google uyarısı kalkana kadar maxicep online üye sayısı ve misafir sayısı ne yazıkki az görünecek... buna üzlüyoruz.. fakat biliyoruzki Maxicep herzamanki maxicep..:maxicep: her zaman en üstte olacak siz değerli üye kardeşlerimiz sayesinde..

herkese iyi forumlar.. :oke:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bende kaspersky 7.0.120 mevcut hiç uyarı almadım nedense google da açtığım konunun adını girerek arattım gerçekten maxicep zararlı yazıyordu...

Nazy

Nazy

Üye

Bende Denedim Resimde Görüldüğü Gibi

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
banada bole dedı inşallah düzelir

Ozan

Ozan

Admin
Ocak' ın ilk haftası düzelecek diye düşünüyorum tahminim bu ama çok sıkacak bizi bu durum hem manevi olarak hem maddi olarak.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Ocak' ın ilk haftası düzelecek diye düşünüyorum tahminim bu ama çok sıkacak bizi bu durum hem manevi olarak hem maddi olarak.
bizler yanındayız negative.herşey yoluna girer umarım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt