Öneri Google Play'den Oyun ya da Uygulamayı Bilgisayara İndirme

Sponsorlu Bağlantılar

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
Google Play'den Oyun ya da Uygulamayı Bilgisayara İndirme
Bilindiği üzere google play den uygulama ya da oyunu bilgisayara indirmek biraz sıkıntılı. Ancak vereceğim yöntem sayesinde bütün oyun ve uygulama apk dosyalarına ulaşmak mümkün. Bunun için aşağıdaki videoyu izlemek yeterlidir. Not : çok basit ve anlaşılır bir şekildedir :)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gerekli olan internet adresi :

Bu da ücretli bir uygulamayı indirdiğim ve kurulumunu yapıp oyunu açtığım video..... İstek üzerine oluşturdum...

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca açmış olduğum youtube kanalına abone olursanız sevinirim. Teşekkürler
Kanalım :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xmustx ve serdar_gs

ensonkral06

ensonkral06

Üye
:tşk:

viran06

viran06

Üye
Tskler

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Teşekkürler

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bende telefonda denedim bazen link yenile yapınca geliyor hemen kopyala yapıyorum

ErenMSC

Üye
Googleden APK Downloader yazmak yeterli :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bunun apk sı varmı

mabdussamed

mabdussamed

Üye
bu bilindik ve eski bir yöntem. Bu şekilde sadece ücretsiz uygulama indireceğinize blackmart veya aptoide kurun ücretlileri de indirin

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
Googleden APK Downloader yazmak yeterli :)
evet doğrudur ancak bilmeyen arkadaşlar için böyle bir paylaşım yapmak istedim. :)
bu bilindik ve eski bir yöntem. Bu şekilde sadece ücretsiz uygulama indireceğinize blackmart veya aptoide kurun ücretlileri de indirin
Bu yöntem de iyi bir yöntem ve bilmeyen arkadaşlar için sunduğum bir öneri :)
Bunun apk sı varmı
Apk uzantılı uygulaması henüz mevcut değil maalesef :evet: şimdilik bu şekilde idare edecez :oke:
Bende telefonda denedim bazen link yenile yapınca geliyor hemen kopyala yapıyorum
ücretli uygulama veya oyun içinde aynı yöntemi uygulayınca %80 başarı veriyor yani paralıyı bedava indiriyor.. Deneyin .. Ben denedim oldu :)

Luck Star

Luck Star

Üye
teşekkürler bilmiyordum işine yarayanlar olur :)

xmustx

xmustx

Üye
Faydalı ve teşekkürler.Youtube kanalınıza abone oldum

• Beğen
Tepkiler: thecentilmen

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
bu konu daha önce açıldı

thecentilmen

thecentilmen

Üye
    Konu Sahibi
bu konu daha önce açıldı
Açılıp açılmadığını bilmiyorum ama Burada nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatıldığı bir video var. Bilmeyen arkadaşlar için kolaylık olsun diye paylaştım

mabdussamed

mabdussamed

Üye
ücretli uygulama veya oyun içinde aynı yöntemi uygulayınca %80 başarı veriyor yani paralıyı bedava indiriyor.. Deneyin .. Ben denedim oldu :)
bu site aracılığıyla indirdiğin bir ücretli program videosu paylaşır mısın? benim linkler şimdiye kadar hiç tutmadı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bu site aracılığıyla indirdiğin bir ücretli program videosu paylaşır mısın? benim linkler şimdiye kadar hiç tutmadı
Ben bir tane ücretli indirmiştim ama sonrasında farklı bir eklenti kurmami isteyince bende uğraşmadım sanırım aynı bu siteydi.

Üst Alt