Google Play'deki En Yeni En Iyi Ücretli Oyunlar Burada Bedava !

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
gangster rio da apk da sd de 800 küsür mb yoksa ıkısıde aynı seymı aynıs eyse apk nerde?

Apk 20 megabyte oluyor data 800 civari ikisi birlikte bir arsivin icinde arsivi indirince disari apk ve datayi cikariyorsun toplami 800 kusur oluyor yani apk da yaninda

R58

Üye
kardeş senden istediğim tek oyun oda spiderman bunu zippshare yüklersen sevinirim.

tomm

Üye
Kardeşş Gangstar Vegas ta bi sorun var apk dosyası yok hemde veri dosyasını sölediin yere yüklediim halde çalışmio

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşş Gangstar Vegas ta bi sorun var apk dosyası yok hemde veri dosyasını sölediin yere yüklediim halde çalışmio

Kardeş oyun çalışıyor ben kendim bizzat s2 ve note 2 de çalıştırdım apk dosyası var sen indirdiğin .gpk olan dosyayı winrar ile birlikte aça basıp içinden apk ve datayı çıkarıcaksin sen direk arşivi atmış olmalısın bi kontrol et

helal olsun valla ben açmayı düşünüyodum konuyu harbiden sağol kardeş ama sayısı biraz az oyunların istersen yardımcı olabilirim

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
helal olsun valla ben açmayı düşünüyodum konuyu harbiden sağol kardeş ama sayısı biraz az oyunların istersen yardımcı olabilirim

kardeş yardım edersen sevinirim sayıyı arttırmak gerek
bana aktarabileceğim güzel oyunları mesajlarsan sevinirim

jaaam

Üye
emege saygııı . emege saygıııııı,, adam ugrasmıs yapmıss. oturdugunuz yerden atıp tutmayın

smh60

Üye
Backstap deneyen varmı

Tesekkurler kardesim mine craft ve where is water i sorunsuz kurdum ama acmadim

Kardeş daha hızlı bir server bulamadınmı çok yavaş iniyor bunlar