MEGASTRY
Üye
-
Konu Sahibi
-
gangster rio da apk da sd de 800 küsür mb yoksa ıkısıde aynı seymı aynıs eyse apk nerde?
Kardeşş Gangstar Vegas ta bi sorun var apk dosyası yok hemde veri dosyasını sölediin yere yüklediim halde çalışmio
helal olsun valla ben açmayı düşünüyodum konuyu harbiden sağol kardeş ama sayısı biraz az oyunların istersen yardımcı olabilirim
Ben denedim cok eglenceli degil can sikintisi basliyor oyunun ortalarinda siluyorsun :/Backstap deneyen varmı
Kardesim elestiren elestiriyor ben daha iyisini yapmis olurumemege saygııı . emege saygıııııı,, adam ugrasmıs yapmıss. oturdugunuz yerden atıp tutmayın
Tesekkurler kardesim mine craft ve where is water i sorunsuz kurdum ama acmadim
thanks
kardeş telefonun galaxy mini açamayabilir minecraftta ayarlar bölümüne kadar açabiliyorsa oradan düşük grafike bas
- - - Eklendi - - -
[/QUOT
Kardesim telefonum mini2 ve minecrafti hic bisey yapmama gerek kalmadan 0kasma ile oynuyorum emegine saglik
kardeş telefonun galaxy mini açamayabilir minecraftta ayarlar bölümüne kadar açabiliyorsa oradan düşük grafike bas
- - - Eklendi - - -
[/QUOT
Kardesim telefonum mini2 ve minecrafti hic bisey yapmama gerek kalmadan 0kasma ile oynuyorum emegine saglik
bende mini 2 alcam nasıl güzelmi telefon ? oyunlarda kasma yapıyormu
bende mini 2 alcam nasıl güzelmi telefon ? oyunlarda kasma yapıyormu
Kardesim valla telefonu alali 1 yil olacak gayet memnunum yani suana kadar cok oyun oynadim telwfonda bi ara 40 tane uygulama vardi ve kasma yasamadim hic: thumbup:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?