google play

Sponsorlu Bağlantılar

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
google play
iyi günler konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum ama 5800da google play uygulaması çalışır mı güzel faydalı programları görüyorum symbianda da olsa çok datlı olur bi uygulama çok hoşuma gitti de

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
olmaz

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
sevgilimin telefon android süper kpss programları var kim memur olmak ister gibi güzel programlar var symbian değistirememde sınava kadar böyle faydalı programlar symbian içinde olsa keske :(

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Google Play Google'ın ürettiği Android sisteminin uygulama marketidir. Ve sadece Android yüklü sistemlerde çalışıyor. Kullandığınız telefon Nokia ve işletim sistemi Symbian. Bu sistemin kendine ait Nokia Mağaza uygulaması var. Google Play de olan uygulamaların çoğunu hatta hiç birini bulamazsınız. Desteği kesilmiş bir sistem olduğu için uygulama geliştiriciler uygulama yazmıyor ne yazık ki. Bu yüzden aynı uygulamaları bulmanız imkansız.

• Beğen
Tepkiler: vakka_01
vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
eyw. yardımın icin tesekkür ederim teli yenileme zamanı gelmis artık :)

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun :)

mürteza16

mürteza16

Üye
İmkansız.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
google playde olan uygulamaların %50 inin alternativi vardır. SADECE ARAŞTIRMIYORSUNUZ...

vakka_01

vakka_01

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2381601

Emre

Üye
nokia symbian geliştirici hesabını 1 dolar yapmıştı yinede geliştiricilere kendini sevdiremedi
simdi lumia için uğraşıyorlar inşallah bu 2 sistemi öldürdüğüne değer.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
nokia symbian geliştirici hesabını 1 dolar yapmıştı yinede geliştiricilere kendini sevdiremedi
simdi lumia için uğraşıyorlar inşallah bu 2 sistemi öldürdüğüne değer.
Lumia batsa güzel olur :eller: . Symbiancıların ahı yerde kalmasın.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
2011'de bitmişti çoktan symbian > Meego(İntel) Yazık oldu Androidi Geçecek Türden Sistemdi.
Symbian Androidden iyi değilmi? 768mb ram, 1.2 ghz dual core işlemcili Samsung Galaxy S Duos 2-im var, ama C503 bence daha iyi! Şu an C503 ile yazıyorum!

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Android bayağı gelişti symbianı ezdi geçti symbian androidin tozuna yetişemez artıkBende ilk zamanlar androidi sevmez symbianı savunurdum fakat şimdi nexus 4 kullanıyorum kardeşim bazen c7 sini verip abi şöyle bir sorun var diyor mesela kullanırken ruhum daralıyor resmen yere atasım geliyor sonra nexusu alıyorum elime oh be dünya varmış nefes alabiliyorum diyorum :D

atalay0534

atalay0534

Üye
Symbian Androidden iyi değilmi? 768mb ram, 1.2 ghz dual core işlemcili Samsung Galaxy S Duos 2-im var, ama C503 bence daha iyi! Şu an C503 ile yazıyorum!

Bende c503 kullanıyorum ram yetmiyor çabuk bitiyor whatsapp ve opera mini grmem rami tuketiyor 3 defa hard format attım hackledm cfw atmasını bilmediğim için gereksiz dosyaları silemedim rami temizleyecek ramblowdan daha iyi bir uygulamada bulamadım bu telefon berbat :(

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Android bayağı gelişti symbianı ezdi geçti symbian androidin tozuna yetişemez artıkBende ilk zamanlar androidi sevmez symbianı savunurdum fakat şimdi nexus 4 kullanıyorum kardeşim bazen c7 sini verip abi şöyle bir sorun var diyor mesela kullanırken ruhum daralıyor resmen yere atasım geliyor sonra nexusu alıyorum elime oh be dünya varmış nefes alabiliyorum diyorum :D
Senin Symbianda yaşadığını ben androidde yaşıyorum
Bende c503 kullanıyorum ram yetmiyor çabuk bitiyor whatsapp ve opera mini grmem rami tuketiyor 3 defa hard format attım hackledm cfw atmasını bilmediğim için gereksiz dosyaları silemedim rami temizleyecek ramblowdan daha iyi bir uygulamada bulamadım bu telefon berbat :(
Kullanmasını bilmiyorsan androide geç! Ben kendi yaptığım CFW ile 52 mb boş rama sahibim! 8 oyunu aynı anda oynaya biliyorum! 0 kasma var telefonda HEM DE 8 OYUN AÇIKKEN! Bu telefonda navigasyon sensörü var ve şarjı 3 kere fazla dayanıyor! Android kullanan kendi telefonuyla PROGRAMSIZ ve COPY-PASTE YAPMADAN bunu yapa bilirmi:
├┬╫╖
╞╪╬╝
└┴╜

mürteza16

mürteza16

Üye
Senin Symbianda yaşadığını ben androidde yaşıyorum
Kullanmasını bilmiyorsan androide geç! Ben kendi yaptığım CFW ile 52 mb boş rama sahibim! 8 oyunu aynı anda oynaya biliyorum! 0 kasma var telefonda HEM DE 8 OYUN AÇIKKEN! Bu telefonda navigasyon sensörü var ve şarjı 3 kere fazla dayanıyor! Android kullanan kendi telefonuyla PROGRAMSIZ ve COPY-PASTE YAPMADAN bunu yapa bilirmi:
├┬╫╖
╞╪╬╝
└┴╜
Evet.

atalay0534

atalay0534

Üye
Telefonu ilk açtığmda 50 mb ramle başlıyorum ofw ile ama ram kendi kendine bitiyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt