aradım ama benim aradığım uygulama diğer %50'lik dilimde kalmış heraldegoogle playde olan uygulamaların %50 inin alternativi vardır. SADECE ARAŞTIRMIYORSUNUZ...

aradım ama benim aradığım uygulama diğer %50'lik dilimde kalmış heralde![]()

Lumia batsa güzel olurnokia symbian geliştirici hesabını 1 dolar yapmıştı yinede geliştiricilere kendini sevdiremedi
simdi lumia için uğraşıyorlar inşallah bu 2 sistemi öldürdüğüne değer.
. Symbiancıların ahı yerde kalmasın.2011'de bitmişti çoktan symbian > Meego(İntel) Yazık oldu Androidi Geçecek Türden Sistemdi.Lumia batsa güzel olur. Symbiancıların ahı yerde kalmasın.
Symbian Androidden iyi değilmi? 768mb ram, 1.2 ghz dual core işlemcili Samsung Galaxy S Duos 2-im var, ama C503 bence daha iyi! Şu an C503 ile yazıyorum!2011'de bitmişti çoktan symbian > Meego(İntel) Yazık oldu Androidi Geçecek Türden Sistemdi.

Symbian Androidden iyi değilmi? 768mb ram, 1.2 ghz dual core işlemcili Samsung Galaxy S Duos 2-im var, ama C503 bence daha iyi! Şu an C503 ile yazıyorum!

Senin Symbianda yaşadığını ben androidde yaşıyorumAndroid bayağı gelişti symbianı ezdi geçti symbian androidin tozuna yetişemez artıkBende ilk zamanlar androidi sevmez symbianı savunurdum fakat şimdi nexus 4 kullanıyorum kardeşim bazen c7 sini verip abi şöyle bir sorun var diyor mesela kullanırken ruhum daralıyor resmen yere atasım geliyor sonra nexusu alıyorum elime oh be dünya varmış nefes alabiliyorum diyorum![]()
Kullanmasını bilmiyorsan androide geç! Ben kendi yaptığım CFW ile 52 mb boş rama sahibim! 8 oyunu aynı anda oynaya biliyorum! 0 kasma var telefonda HEM DE 8 OYUN AÇIKKEN! Bu telefonda navigasyon sensörü var ve şarjı 3 kere fazla dayanıyor! Android kullanan kendi telefonuyla PROGRAMSIZ ve COPY-PASTE YAPMADAN bunu yapa bilirmi:Bende c503 kullanıyorum ram yetmiyor çabuk bitiyor whatsapp ve opera mini grmem rami tuketiyor 3 defa hard format attım hackledm cfw atmasını bilmediğim için gereksiz dosyaları silemedim rami temizleyecek ramblowdan daha iyi bir uygulamada bulamadım bu telefon berbat![]()
Evet.Senin Symbianda yaşadığını ben androidde yaşıyorum
Kullanmasını bilmiyorsan androide geç! Ben kendi yaptığım CFW ile 52 mb boş rama sahibim! 8 oyunu aynı anda oynaya biliyorum! 0 kasma var telefonda HEM DE 8 OYUN AÇIKKEN! Bu telefonda navigasyon sensörü var ve şarjı 3 kere fazla dayanıyor! Android kullanan kendi telefonuyla PROGRAMSIZ ve COPY-PASTE YAPMADAN bunu yapa bilirmi:
├┬╫╖
╞╪╬╝
└┴╜
Yap o zaman. Not: Root ve kernel de olmaz!