MoonLife01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Simdi biri gelip yazak yarisindan fazlası çöp
Ayrıca tablet uygulamalarının artması lazım
üzgünüm ama büyük bölümü çöp o uygulamaların. aynı oyundan uygulamadan 8-10 tane olması uygulama fazlalığının iyi bir şey olduğunu göstermez. he bu 700bin uygulamanın 100bin kadarı kesinlikle iş adam gibidir ona lafımız yok. aynı şey ios'da da var çöp uygulama pek olmasa da aynı oyunun ve uygulamanın birden çok çeşidi var
google'ın marketini bir elden geçirmesi gerekiyor.
Valla haci o 700bin i bende goremedim ama illa iyi uygulamalar çıkıyor hele tabletlerde biraz duzelse bu durum hele ki facebook ve twitter gelse tamam benim icin
valla ben play storeda not2me uygun 250 tane uygulama buldum gerisi zaten birbirini.türevi ve gereksiz. hadi 500 tane kullansın birisi gerisi ne ise yararlı?
valla ben play storeda not2me uygun 250 tane uygulama buldum gerisi zaten birbirini.türevi ve gereksiz. hadi 500 tane kullansın birisi gerisi ne ise yararlı?
note 2 aldın mı? hayırlı olsun.
Anaaamm Note 2 'yi aldın mı hacııı
yok henüz almadım liste olusturuyorumkeşke almış olsam
- - - Eklendi - - -
keşke alsaydımaz kaldı ya
Rom manager-Root gibi programların sayısının fazlası olması iyi.telefonuna uyumlu olan mutlaka çıkar.ama oyun konusunda katılıyorum.
Hasan Serdar haklı,misal nerdeyse 10 tane rom manager var belki daha fazla,root uygulaması keza öyle,aynı dark knight rises yazıyorum batmanla ilgili 150 tane gereksiz şey çıkıyor.. Marketine kötü demiyorum ama sırf sayı olsun diye millete eziyet ediyor google.
İnşallah alırsın sen al, ben Note3'e anca yetişirim
yok henüz almadım liste olusturuyorumkeşke almış olsam
- - - Eklendi - - -
keşke alsaydımaz kaldı ya
seni bekleyecem dostum
Allah'ın izniyle şu askere gidip geleydim hayırlısıyla ondan sonra Note2 mi olur o zamana Note3 mü olur hayırlısıyla artık kafaya koydum alacam inşallah
- - - Eklendi - - -
ya benim alıntı cevaplarım neden çok oluyor kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?