google play store bağlatı yok hatası samsun galaxy s4

Konu Sahibi
google play store bağlatı yok hatası samsun galaxy s4
internetteki her çözüme baktım uyguladım ama nafile hatta stock romu baştan yükledim ama hala google play store de bağlantı yok tekrar dene hatasını alıyorum

Dostum telefonun rootlu ise freedom u ac sonra dene girecektir

Tepkiler: sawbaba54
    Konu Sahibi
Freedom bir saatten sonra play store yi bozduğunu fark ettim çözümü için çok uğraştım sonunda buldum eğer freedom dan kaynaklı bir sorun varsa room doaya yöneticisi indirip etc klasöründeki hosts dosyasını siliyoruz vede google play in on belleğini temizliyoruz kewell777 arkadaşım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Tepkiler: veli-_-802

Çözüm doğrudur. Ben sürekli böyle yapıyorum Freedom kullanıyorsan bu yolu bileceksin başka çözümü yok.

Şahsen candy crush,kedi tom,subway surf de denedim daha diğerlerinde denemedim. daha ne yapsın fredo .

Freedom açıksa freedom'a girip seçeneklerden stop a tılayıp freedomu durdurmak yeterli. Zaten bu sorun freedomdan kaynaklı.

Konu Sahibi
Şahsen candy crush,kedi tom,subway surf de denedim daha diğerlerinde denemedim. daha ne yapsın fredo .
Onları bende denedim oluyor da ben royal revolt a taktım hata verip duruyor acmamaya başladı bazı uygulamaları

Fazla takıntıya gerek yok Oyun sonuçta