google play store bağlatı yok hatası samsun galaxy s4

Sponsorlu Bağlantılar

sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
google play store bağlatı yok hatası samsun galaxy s4
internetteki her çözüme baktım uyguladım ama nafile hatta stock romu baştan yükledim ama hala google play store de bağlantı yok tekrar dene hatasını alıyorum

kewell777

kewell777

Üye
Dostum telefonun rootlu ise freedom u ac sonra dene girecektir

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54
sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
Freedom bir saatten sonra play store yi bozduğunu fark ettim çözümü için çok uğraştım sonunda buldum eğer freedom dan kaynaklı bir sorun varsa room doaya yöneticisi indirip etc klasöründeki hosts dosyasını siliyoruz vede google play in on belleğini temizliyoruz kewell777 arkadaşım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: veli-_-802
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Freedom bir saatten sonra play store yi bozduğunu fark ettim çözümü için çok uğraştım sonunda buldum eğer freedom dan kaynaklı bir sorun varsa room doaya yöneticisi indirip etc klasöründeki hosts dosyasını siliyoruz vede google play in on belleğini temizliyoruz kewell777 arkadaşım tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Çözüm doğrudur. Ben sürekli böyle yapıyorum Freedom kullanıyorsan bu yolu bileceksin başka çözümü yok. :)

• Beğen
sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm doğrudur. Ben sürekli böyle yapıyorum Freedom kullanıyorsan bu yolu bileceksin başka çözümü yok. :)
Sizde de bazı oyunlar da hata veriyor mu royal revolt gibi acaba freedomdan mı kaynaklanıyor :)

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Şahsen candy crush,kedi tom,subway surf de denedim daha diğerlerinde denemedim.:) daha ne yapsın fredo .:D

engin2yilmaz

Üye
Freedom açıksa freedom'a girip seçeneklerden stop a tılayıp freedomu durdurmak yeterli. Zaten bu sorun freedomdan kaynaklı.

• Beğen
sawbaba54

sawbaba54

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen candy crush,kedi tom,subway surf de denedim daha diğerlerinde denemedim.:) daha ne yapsın fredo .:D
Onları bende denedim oluyor da ben royal revolt a taktım hata verip duruyor acmamaya başladı bazı uygulamaları :)

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Fazla takıntıya gerek yok Oyun sonuçta :)

• Beğen

Üst Alt