google play store açığı COC elmas bugu var

Sponsorlu Bağlantılar

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
google play store açığı COC elmas bugu var
Bryler selamun aleykum googlenin açıgonı buldum clashda 13 liraya 4 5 k elmas aldım fazla alınca olmuyor azar azar yapcaksınız google ye ulaşmam lazım nasıl ulaşıcam yardımcı olun parayı kırışırız çok ciddi bir bug harbi diyorum ulaşmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: babayorgun53533535

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tamamı büyük kelime kullanımı yasaktır. Başlığı düzeltin.

avast

avast

Üye
Aldiginiz kartsa eger bazen aldiktan sonra dusuyor appstorda oyleydi baya uygulama almistim dusmemisti 1 ay so sonra dusuyor para

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Kontörle aldım kart mart yok

avast

avast

Üye
Kontörle aldım kart mart yok
Bakalim naisl olur ceremesi yukledikce cekmez umarim kontor de 20 liralik oyun da alabiliyorsun kontorun olmasada ama yukledikce dusuyor sonra yani ben yasadim bunu daha once umarim dusmez kardesim ne diyeyim bukadar basit olamaz cunku

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Başlığınızı düzelttip, fakat kuralımıza göre davranmanız gerekir, bir daha ki sefere.

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Ben kontör yükledim alıp buga soktum elması aga

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
3k elmas alfım 5 inşaatcı felan acık kontör cekemezler

avast

avast

Üye
Iyi oyle diyorsan :)

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Köyde bu

demir38

Üye
Acigin tadini cikar sanki bildirince sana cok seymi verecekler saniyorsun

avast

avast

Üye
Bence fazla cikarmasin zararli cikan o olaca cunku ayni seyleri yasadim daha once ama anlatamadim arkadas israrla kabul etmedi :ehe

incimsi01

incimsi01

Üye
turkcell de kontör olmadan alışveriş yapıyordun daha sonra düşmüyordu onu kastediyor olabilir misin ? daha sonra kapatılmıştı geri mi açıldı acaba

H0lligan

Üye
Aleyküm selam anladigim kadariyla fazla para vermissin gibi bir olay olmus simdi bu parayi geri mi almak istiyorsun ? Yoksa hattindan para cekilmesin diye mobil odemeyimi kladirmak istiyorsun ?

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Ben onlara kitledim parayı param gitmedi

H0lligan

Üye
Ve simdi o parayi geri almak istiyorsun degilmi ?

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Ve simdi o parayi geri almak istiyorsun degilmi ?
Bak güzel kardeşim bende 13 tl vardı 1 den fazla elmas paketi alfım ben paramı istemiyorum kardayım 5 k elmas aldım param 13 tl gitti sadece

H0lligan

Üye
Onu anladik da madem sadece bunu soyluyorsun ozaman parayi kirisiriz google a ulasmam lazim felani niye yazdin arkadas bise anlamadim ben senden ?

.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
    Konu Sahibi
Onu anladik da madem sadece bunu soyluyorsun ozaman parayi kirisiriz google a ulasmam lazim felani niye yazdin arkadas bise anlamadim ben senden ?
Açık googlenin açığı bu açığı googleye bildirirsem ödül alırım B-)

Üst Alt