Google Play Store 4.0.25 Çıktı! İndirin

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Store 4.0.25 Çıktı! İndirin
[h=2]Android işletim sisteminin uygulama marketi Google Play Store'un yeni sürümünün apk dosyası sızdırıldı. Yeni sürümü isteyenler yeniliklere ve yükleme dosyasına haberimizden erişebilir.[/h]
Google'ın geçtiğimiz yılın başında v3.0 sürümüne yükselttiği ve Android Market yerine Google Play Store olarak adını değiştirdiği uygulama marketi, v4.0'a yükseltiliyor.Tasarım anlamında tamamen değişikliğe uğrayan market, pek çok yeniliği de bünyesinde barındırıyor.Play Store üzerinden sadece uygulama değil; kitap, film ve müzik gibi içerikler de satın alabiliyorsunuz.(Ülkemizde bu özellikler aktif değil)

Yaklaşık bir senedir son tasarım haliyle aramızda olan Play Store, 4.0sürümüyle beraber yenileniyor. Yükleme dosyası sızdırılan 4.0.25 sürümü, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Zaten Google'ın yeni sürüm için sloganı da "sade ve hızlı" olarak biliniyor.Uygulamalarla ilgili bölümlerin yeşil temaya sahip olduğu Play Store 4.0'da uygulama simgeleri de büyütülmüş. Farklı kategorilerde renk değiştiren uygulama, mesela kitap satın alacağınız zaman mavi ağırlıklı bir renk alıyor.Tüm uygulamaları otomatik güncellenecek şekilde ayarladıktan sonra, uygulamalar doğal olarak kendini güncellemeye başlıyorlar. Fakat siz bazı uygulamalardaki otomatik güncellemeyi kapatabileceksiniz. Zaten son sürümlerde yapabildiğimiz bu özellik, 4.0'da da korunuyor.

Uygulamayı yüklemeden önce, bizden istenen yetkileri gruplandırarak, daha anlaşılabilir hale getiren yeni market uygulaması, güvenlik zaafiyetlerini de bir nebze azaltacak gibi gözüküyor.

burdan indirip kurabilirsiniz. yakıda türkiyeye gelir

Buğra

Buğra

Admin
bilgi için teşekkürler güncelleyelim hemen

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu olması gereken yer alınmış.

enterneoll

enterneoll

Üye
çok güzel buldum ben biraz önce yüklemiştim sade ve hoş olmuş

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
ben yeşil sevmiyom hacı biraz renk seçeneği ekleseler iyiydi

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ben sizden önce yükledim :D

PriZm

PriZm

Üye
Tasarım hoşuma gitti.Basit ama göze batmıyor :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
ikonlar çok mu büyük olmuş ne

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
firat1231

firat1231

Üye
sade ve hos olmus ama bu surum de daha cok yoruyor ınsanı oncekı surumde herseyı ekrana sıgdırıp bır arada sunuyordu bıze uygulamaları sımdı ın asagı ın allah :)

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
Heroata

Heroata

Üye
Telefonu elimden aldılar :ağlarım::ağlarım::duvar2::duvar2:

Ama süperr teşekkürler

ozakin70

ozakin70

Üye
bende şimdi forumda paylaşıyım diye girdim ama maxicep forum hızını unutmuşum:oke::tşk:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Aşağı yukarı yaparken hafif kasma oluyor sizde de var mi? Ben cok sinir oldum eskisi de boyleydi niye düzgün kaymiyor

yakupb03

yakupb03

Üye
artı yavaş indiriyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Evet eskisi daha hizliydi. Bu duzelir de kayarken olusan kasmayi onemsemiyorlar galiba

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Beta gibi bisey bu bende oyle bi sorun yok ams

mertekin34

mertekin34

Üye
Ya görünüşü güzel ama çok yoruyor bizi. Mesela ücretisz popülerde toplam 500 uygulama var eskiden bir sayfada rahat 20 tane gösteriyordu şimdi tek tek. İn aşağı da in..

Bir de benimkisi aşağıda verdiğim fotoğraftaki gibi değil. Böyle olan var mı?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Onlar turkiyede desteklenmiyor sanirim bende de yok

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Buna da alisacagiz .
Guncelledim bende ... Teşekkürler .

Takipçi Satın Al

Üst Alt