Haber Google Play Store, 2013′ün En Iyi Uygulamalarını Listeledi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store, 2013′ün En Iyi Uygulamalarını Listeledi
Google’ın Android için 2013′ün en iyi uygulamaları listesi.

2013′ün sona ermesine çok az bir zaman kaldı. İnternete baktığımızda 2013′ün en iyileri ya da en kötüleri olarak bir çok farklı liste bulunmakta. Bunlar arasında bizim için en önemlileri ise akıllı telefon, tablet, mobil yazılım, uygulama ve oyun için olan listeler. Bu listelerden bir tanesi de Google Play Store’dan geldi.

Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi, son dönemde oldukça popüler bir hale geldi. Google gibi bir devin de arkasında olmasının etkisi ile şu anda Android, Apple’ın iOS işletim sistemi ile birlikte en fazla kullanılan işletim sistemi. Android için geliştirilen uygulamalar da Google Play Store üzerinden Android kullanıcılarına sunulmakta.

Google Play Store 2013′ün en iyi uygulamaları için bir liste yayınladı. Bu listeye bakacak olursak eğer:

• Duolingo
  • theScore
  • 500px
  • Taco Hair Salon 2
  • We Heart It
  • Umano
  • Circa News
  • The Whole Pantry
  • Runtastic Running
  • Wunderlist
  • Magisto Video Editor
  • TuneIn Radio
  • Photo Editor by Aviary
Listeye baktığımızda sadece iki uygulama Toca Hair Salon 2 ve The Whole Pantry uygulamaları haricinde diğer uygulamaların ücretsiz olduğunu görüyoruz. Siz de bu listede ki uygulamalar ulaşmak isterseniz eğer, listenin Google Play Store sayfasına ulaşabilirsiniz.

Google Play Store, 2013′ün en iyi uygulamalarını listeledi

• Beğen
Tepkiler: Buğra
signor ramon

signor ramon

Üye
  • Runtastic Running Gerçekten Çok Başarılı ! Tavsiye ederim, resimden de anlaşılacağı gibi yürüyüş,koşu vs. gibi faaliyetlerde yaktıgınız kaloriye kadar saglam icerikli bir program ! İyi forumlar

Üst Alt