Google Play Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Sorunu.
Merhaba arkadaşlar benim Google Play ile ilgili bir sorunum var Galaxy ace 2 kullanıcısıyım Lite rom v.2.9 kullanıyorum ama Google Play'da bazı uygulamaların önizlemelerinin gösterildiği küçük resimler gözükmüyor resimde gördüğünüz gibi yardımcı olabilecek var mı lütfen?

j700iii

Üye
internet hızı ile alakalı

Samet.25

Rom ile alakalidir küçük bi sorun illa eskisi gibi olsun diosan eski roma doncen mecbur

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Ram veya internet hızı ile alakalı değil hocam o kadar bilgim var, diğer romlarda yapmıyor en hızlı rom bu şuanda bunda böyle bir sorun oluyor.

Samet.25

Ram veya internet hızı ile alakalı değil hocam o kadar bilgim var, diğer romlarda yapmıyor en hızlı rom bu şuanda bunda böyle bir sorun oluyor.

RAM demedim ROM dedim romla alakali sorun marketle filan ilgisi yok romu temizler ken bi dosya silmislerdir filan

serkanxrap

serkanxrap

Üye
wipe data dene bir kardeşim

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
serkanxrap

serkanxrap

Üye

Wipe data yaparsa ROM silinir sorunda wipe ile cozulmez romla alakali bi sorun çoğu custom romda boyle sorunlar cikar

ne alakası var kardeşim wipe data yap diyorum wipe system mi yap diyorum wipe data yaptığın zaman telefon o rom'u ilk yüklediğin haline döner yani ayarlardan fabrika ayarlarına dönmek gibi bir şey, rom niye silinsin. Ayrıca rom'u bir çok kişi kullanıyor ve böyle bir sorunla karşılaşan yok, anlayacağın sorun rom da değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt