Haber Google play oyunlar da material design e geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

wansjaxell

wansjaxell

Üye
Görünümler güzele benziyor :)
Teşekkürler ..

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben 2 gün önce telefona bir sıfırlama yaptım sonra google play yeni halini almadı? Sebebi nedir sizce?

kralberk13

kralberk13

Üye
ayarlardan güncelledinmi

kralberk13

kralberk13

Üye
evet sana dedim google play storeye gir ayarlara gir derleme sürümüne bas

kralberk13

kralberk13

Üye
ozaman yapçak bişey yok yeni sürüm çıkana kadar böyle gitçek :Dsenin sürüm 4.8.20 benim sürüm 5.0.32 bir fark edermi bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bende onu yapmıştı , ayarlardan google play hizmetleri nin güncellemeleri kaldır de ve verileri temizle ardından google arama ya da aynısını yap şonra google aramayı güncelle oluyor fakat olmassa apk olarak kurabilirsin :) @teknolojibaronu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kralberk13

kralberk13

Üye
yeni versiyon 2 sene sonra gelir artık :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende onu yapmıştı , ayarlardan google play hizmetleri nin güncellemeleri kaldır de ve verileri temizle ardından google arama ya da aynısını yap şonra google aramayı güncelle oluyor fakat olmassa apk olarak kurabilirsin :) @teknolojibaronu
Apk olarak yüklenince güncelleme alabiliyormuyum?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
yeni versiyon 2 sene sonra gelir artık :D

Neyse zaten android L otada geleceği için oda otomatik gelir. Normalde hep gelirdi yeni market ilk defa oluyor :hmmm

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Herzamanki Gibi Normal Beklemedeyim Mazallah Asphalt 8 Profilim Var

Üst Alt