Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberGoogle play oyunlar da material design e geçti
Sponsorlu Bağlantılar
Anil-D
Üye
wansjaxell
Üye
Görünümler güzele benziyor
Teşekkürler ..
teknolojibaronu
Üye
Ben 2 gün önce telefona bir sıfırlama yaptım sonra google play yeni halini almadı? Sebebi nedir sizce?
ozaman yapçak bişey yok yeni sürüm çıkana kadar böyle gitçek senin sürüm 4.8.20 benim sürüm 5.0.32 bir fark edermi bilmiyorum
NEXUS
Üye
Konu Sahibi
Bende onu yapmıştı , ayarlardan google play hizmetleri nin güncellemeleri kaldır de ve verileri temizle ardından google arama ya da aynısını yap şonra google aramayı güncelle oluyor fakat olmassa apk olarak kurabilirsin @teknolojibaronu
Bende onu yapmıştı , ayarlardan google play hizmetleri nin güncellemeleri kaldır de ve verileri temizle ardından google arama ya da aynısını yap şonra google aramayı güncelle oluyor fakat olmassa apk olarak kurabilirsin @teknolojibaronu