Uygulama google play önizleme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
google play önizleme sorunu.
konuyu nereye açayım bilemedim arkadaşlar böyle bi sorun yaşayan varmı? şu bikaç gündür hem telde hem pc de mağazadaki uygulamaların önizlemeleri görünmüyor. uygulamanın birini açıyorum yüklemek için mağazada ne videosu ne resimleri görünmüyor. bilgisi olan? mağaza bugünlerde sorunlumu. sadece tel olsa telde sorun arıycam ama pc de de aynı.

messevim

messevim

Üye
Bu konu ile alakalı birkaç konu daha açıldı bu forum da .. Genel bir sorun. İP adresinizi değiştirirseniz sorun çözülüyor.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
aynn google playin genel sorunu yapacak birşey yok

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar teşekkürler tek merak ettiğim genelmi benlemi alakalı :) tabi her iki cihazda da açılmadığı için mantıken benle alakalı deil :) yinede bi sorayım dedim diğer konuları görmedim başka konularda açıldıysa bu konu silinebilir. kaç gündür telde böyle şu bikaç gündür de pc de bi açılıyo bi açılmıyo resimler. acaba google ne zaman el atacak bu soruna :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sorun düzeldi sanirim bende açılıyor artik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende hiçbir sorun olmadı herşey normal

mürteza16

mürteza16

Üye
iP değiştirince düzeliyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

darkahm

Üye
Evet google play store da dns değiştirici diye program var. Ordan 8.8.4.4 olanı seçtim düzeldi şimdi resimler falan gözüküyor :DGoogle play store da emre koç un Dns değiştirici diye program var. Oradan 8.8.4.4 ü seçtim resimler falan düzeldi gözüküyo şimdi :D

Üst Alt