Haber Google Play Newsstand Android L İçin Hazır

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Play Newsstand Android L İçin Hazır
Android sürümü olarak açıklanan Android L arayüz ve hız konusundaki yenilikleri ile kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Google ise bu konuda tüm uygulamalarını deyim yerinde ise tepeden tırnağa yeniliyor.

Yeni arayüz yeniliklerinden nasibini Newsstand uygulaması da almış gözüküyor. İkon ve yerleşim konusunda değişiklikler göze çarparken renk ve şeffaflık temalı bir düzenleme olduğunu söyleyebiliriz. Kategori olarak arama ve sıralama imkanı sunan uygulama takip seçenekleri ile de yen bölümleri keşfetmenizi sağlıyor. Güncelleme önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Tepkiler: B.A.R.O.N
L yi olduğundan fazla yüceltiler yine şarj 1 gün ekran 6-7 saat ee gelişen ne olacak?? Kasmayan cihazın batarya ömrü bir tık ilerlemedikçe android 10 bile çıksa umrumda olmaz.

NEXUS

Üye
L yi olduğundan fazla yüceltiler yine şarj 1 gün ekran 6-7 saat ee gelişen ne olacak?? Kasmayan cihazın batarya ömrü bir tık ilerlemedikçe android 10 bile çıksa umrumda olmaz.
bu yazıyı neye dayanarak yazdın , android l nin batarya ömrü daha fazla artıyor , nexus 6 3200 maH Pil ile çıkıyor , iconlar dahil herşey değişiyor , değişmeyen birşey kalmamış android l de.

bu yazıyı neye dayanarak yazdın , android l nin batarya ömrü daha fazla artıyor , nexus 6 3200 maH Pil ile çıkıyor , iconlar dahil herşey değişiyor , değişmeyen birşey kalmamış android l de.
Göreceğiz birşeye dayadırmama gerek yok benim kişisel görüşüm.

NEXUS

Üye
Göreceğiz birşeye dayadırmama gerek yok benim kişisel görüşüm.
o yazıya kişisel yorum denemez. ''L yi olduğundan fazla yüceltiler yine şarj 1 gün ekran 6-7 saat ee gelişen ne olacak?? Kasmayan cihazın batarya ömrü bir tık ilerlemedikçe android 10 bile çıksa umrumda olmaz.'' kişisel yorum diyorsan bir daha okuman lazım.

Tamam kardeşim senin dediğin gibi olsun bende android kullanıcısıyım tabiki L yi isterim fakat pekte birşey beklemiyorum

arkadaşlar s4 e android L gelecekmi bilgisi olan var mı?

NEXUS

Üye
Bir an önce getirseler bari çok sıkıldım artık kitkattan [emoji1] gerçi samsungtan öyle bi hareket beklenmez ama yinede bekleyelim bakalım [emoji42]
kitkattan herkes sıkılmış ben dahil , gerçi android 4.2 ile 4.4 arasında fazla fark aslında küçük değişiklikler yapılmış hep.

Tepkiler: B.A.R.O.N ve _JacKoLovsKi_

tapatalk

Üye
android cihazların pili özellikle samsung cihazların pili diğerlerine göre çok daha uzun süre iş yapıyo