İyi o zaman ya nexus larla beraber kullanmaya baslarim android 5 i
The Shadow Üye Selim.celbiş' Alıntı: İyi o zaman ya nexus larla beraber kullanmaya baslarim android 5 i Genişletmek için tıkla ... Aynen
Selim.celbiş' Alıntı: İyi o zaman ya nexus larla beraber kullanmaya baslarim android 5 i Genişletmek için tıkla ... Aynen
byAndroid Üye Konu Sahibi smartphone007' Alıntı: Sony xperia l için cm11 var mı? Genişletmek için tıkla ... Google dan arastir kardesim. Vardir mutlaka
smartphone007' Alıntı: Sony xperia l için cm11 var mı? Genişletmek için tıkla ... Google dan arastir kardesim. Vardir mutlaka
byAndroid Üye Konu Sahibi fatih54102' Alıntı: ART gelse bile sistemin temelleri değişmediği sürece hiçbir şekilde ios'i geçemez. Genişletmek için tıkla ... İos u hangi konuda gecemez. Bana gore cogu konuda suanda gecmis bulunmakta stabillik ve hiz haric
fatih54102' Alıntı: ART gelse bile sistemin temelleri değişmediği sürece hiçbir şekilde ios'i geçemez. Genişletmek için tıkla ... İos u hangi konuda gecemez. Bana gore cogu konuda suanda gecmis bulunmakta stabillik ve hiz haric
fatih54102 Üye Selim.celbiş' Alıntı: İos u hangi konuda gecemez. Bana gore cogu konuda suanda gecmis bulunmakta stabillik ve hiz haric Genişletmek için tıkla ... Genel olarak. Ama bu benim kişisel görüşüm.
Selim.celbiş' Alıntı: İos u hangi konuda gecemez. Bana gore cogu konuda suanda gecmis bulunmakta stabillik ve hiz haric Genişletmek için tıkla ... Genel olarak. Ama bu benim kişisel görüşüm.
byAndroid Üye Konu Sahibi fatih54102' Alıntı: Genel olarak. Ama bu benim kişisel görüşüm. Genişletmek için tıkla ... Saygi duyarim fikrine kardesim
fatih54102' Alıntı: Genel olarak. Ama bu benim kişisel görüşüm. Genişletmek için tıkla ... Saygi duyarim fikrine kardesim
byAndroid Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: ART, Dalvik'e oranla native'e yakın bir hızda uygulamaları işliyor bunu belirteyim. Genişletmek için tıkla ... aga ben anlamadım ya native filan biraz açıklasana
~N.A.W.Y~' Alıntı: ART, Dalvik'e oranla native'e yakın bir hızda uygulamaları işliyor bunu belirteyim. Genişletmek için tıkla ... aga ben anlamadım ya native filan biraz açıklasana
Batuhan Apatay Üye xmustx' Alıntı: Bununla birlikte ios tamamen çöp olur.konu için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tamamen dediğin için şu an IOS U biraz çöp görüyorsun sanırım. Android'in IOS'u geçmesi daha baya bi zaman alır. S5 deki donanım ile iOS geliştirilse neler olur düşünün bakalım.
xmustx' Alıntı: Bununla birlikte ios tamamen çöp olur.konu için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tamamen dediğin için şu an IOS U biraz çöp görüyorsun sanırım. Android'in IOS'u geçmesi daha baya bi zaman alır. S5 deki donanım ile iOS geliştirilse neler olur düşünün bakalım.
fk555897 Üye xmustx' Alıntı: Bununla birlikte ios tamamen çöp olur.konu için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... O kadar da abartma. Android'de o kapasite yok.
xmustx' Alıntı: Bununla birlikte ios tamamen çöp olur.konu için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... O kadar da abartma. Android'de o kapasite yok.