Kanuni_1520
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de biliyorum internetten indirmesini.uygulamaya neden para verecen ki internette araştırırsan bulursun
Haklısın ama öğrenci adam olduğum için oyuna para verirsem bana para kalmaz neyse konuyu dağıtmayalım fabrika ayarlarına sıfırla telefonuBen de biliyorum internetten indirmesini.
Bana göre emek hırsızlığı. Bende korsan indiriyordum düne kadar. Ama artık satın almaktan yanayım.
Sonra bazı arkadaşlar çıkıyor yok türkçe çıkmıyor oyunlar vs.
Sen satın almazsan adam neden türkçe çıkarsın neden düblaj yapsın neden zarar etsin ?
Bundan başka bir yöntem yokmu hem başka kart da denedim sonuç gene aynıHaklısın ama öğrenci adam olduğum için oyuna para verirsem bana para kalmaz neyse konuyu dağıtmayalım fabrika ayarlarına sıfırla telefonu
Başka cihazımı sıfırlayıp denedim sorun aynı sanal cüzdan mı ne öyle bir olay varmış bir bilginiz varmı ?Arkadaşlar lütfen yardımArkadaşlar Sanal kart oluşturdum bankanın sitesinden ordaki bilgileri girdim devam a bastığımda gene aynı hatayı verdi ikinci kez bastığımda ise kart bilgileri geçersiz diyor.sen bi fabrika ayarlarına sıfırlamayı dne
Sen çok zekisinUygulamayı indir internetten uygulama içi alışveriş içinde root varsa telefonunda freedomu kullan
Neden basit bir yöntemle alışveriş yapabiliyorum online oyunlar harici.Sen çok zekisin
Senin yaptığın alışveriş değil işteNeden basit bir yöntemle alışveriş yapabiliyorum online oyunlar harici.
İndirmek istesem indirim bu sitede dahil olmak üzere bir çok siteden indirme imkanım var ama sen halen anlamamışsın.Uygulamayı indir internetten uygulama içi alışveriş içinde root varsa telefonunda freedomu kullan
Sorun çözüldü.
Dün hallettim teşekkür ederim.
Tarih kısmında hata yapıyormuşum ben kartın alındığı tarih zannediyordum ama öyle değilmişNasil halletin?
Tarih kısmında hata yapıyormuşum ben kartın alındığı tarih zannediyordum ama öyle değilmiş
Tmm son kullanma tarihi olacak. Be her seyi yapmama ragmen hata veriyor.
Mesela benim kartım 08 2016 bitiyor kullanımı
bu şekilde olucak
Sen Hangi Bankadan Aldın Sanal Kartı Bende Almayı Düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?