Öneri google play hack yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
google play hack yardım
arkadaşlar telefonumu frome rootla rootlamıştım google play hack yükledim ama paralı uygulamalara kredi kartı felan istiyo napmalıyım
yardım etçek yokmu

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Google playden ücretli uygulamaları ücret ödemeden alamazsın.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
yok google play hack uygulamasını diyorum

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
rootlu telefonlara yokmu google play hack yani kırılmış versiyonu onu diyorum anlatamadım heralde :)

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
bunu diyorum belki anlata bilirim busefer :)

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
işte lisans kontrolü yok herşey ücretsiz :D ama yapamadım kart felan itiyo sitede öyle bişey yazmıyo anlamadım bişey :D
sitenin linkini verdim demek kırık ama normalde düzgün giriyor

PriZm

PriZm

Üye
O kırılmış Play Store programdan ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeni sağlamıyor. Sadece bazı uygulamalar için online lisans kontrolünü gölgeliyor.

ilhamikd

ilhamikd

Üye
ben neden bahsettigini anladim kardesim o dedigin blackmark adinda bi uygulama onda hersey ucretsiz ama root gerekmiyor onun icin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
-Emre

-Emre

Üye
Bu sadece lisans kontrolünü engeller. Ücretsiz kullanmak için apk kurmalı ya da aptoide blackmart gibi marketleri kullanmalisin. Ancak üç beş liralık şeyi almaya neden useniyosunuz anlamıyorum. Bunlar da büyük emekler sonucu ortaya çıkıyor.

ilhamikd

ilhamikd

Üye
evet bende artik herkes gbiyim sanirim bende yanliş anladim herkes gbi :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
Bende herşey var blackmart aptoide mono market vs vs

Son düzenleme:
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
free store ile ben bedava indiriyorum... ondan sonra mobogine diye farklı bir market var.. ordan da iniyor... daha bilmeden alamazsın diyon

Takipçi Satın Al

Üst Alt