blackmart yükle aç aygıta bas orda var
Blackmart var ama güncellemeler sunucuya geç yükleniyor ayrıca ben "google play üzerinden" demiştim ama yinede yardım için teşekkürler
: hani olmazdı (hard qapaq)minecraft zaten sılıp tekrar yukledıkten sonra savelerı kalıyor nedense bende oyle olduMesela Minecraft Pocket Edition 0.7.5 sürümünde ama Blackmart 0.7.1 gösteriyor. Ben google playin normal güncelleme sistemi üzerinden güncellemek istiyorum.

Google Play'de de böyle birşey var mı diye araştırdım ama karşıma hem milletin cracklediği uygulamalar çıktı. Ama bu haber çok hoşuma gitti. Onun için sana teşekür ederim kaganakbdk arkadaşım. Telefonu root yaparsam deneyeceğim bunu ama root yapıp garanti dışı kalmak istemiyorum. 
Buldum uygulamayı sistem uygulaması yapınca güncelleyebiliyorum. Lucky Patcher indirin açın(root gerekir) bir ücretli uygulamaya basın sistem uygulaması yap deyin . Yeniden başlat diycek. Başlatın bekleyin sonra google playe girin uygulamanın güncellemesi varsa güncelleyin. Ama güncelleme gelene madar beklemek lazım: hani olmazdı (hard qapaq)
Buldum uygulamayı sistem uygulaması yapınca güncelleyebiliyorum. Lucky Patcher indirin açın(root gerekir) bir ücretli uygulamaya basın sistem uygulaması yap deyin . Yeniden başlat diycek. Başlatın bekleyin sonra google playe girin uygulamanın güncellemesi varsa güncelleyin. Ama güncelleme gelene madar beklemek lazım: hani olmazdı (hard qapaq)
Sunucu üzerine işlenmeyen bir şey apkyı taşıyarak nasıl yapılabilir kiBöyle birşeyin mümkünatı yok.Ayrıca yaşınıda belli ettin. "Hard qapaq" nedir ya..