Google play dışından yüklenen ücretli uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
Google play dışından yüklenen ücretli uygulamalar
Google play dışından yüklenen ücretli uygulamaları nasıl google play üzerinden güncellerim :confused: Lütfen yardım edin .

yunus486

yunus486

Üye
blackmart yükle aç aygıta bas orda var

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
blackmart yükle aç aygıta bas orda var

Blackmart var ama güncellemeler sunucuya geç yükleniyor ayrıca ben "google play üzerinden" demiştim ama yinede yardım için teşekkürler

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
Blackmart var ama güncellemeler sunucuya geç yükleniyor ayrıca ben "google play üzerinden" demiştim ama yinede yardım için teşekkürler

Mesela Minecraft Pocket Edition 0.7.5 sürümünde ama Blackmart 0.7.1 gösteriyor. Ben google playin normal güncelleme sistemi üzerinden güncellemek istiyorum.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Guncelleyemezsin ayrica yorum ve oylama yapamazsin

enterneoll

enterneoll

Üye
güncelleyemezsiniz :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
güncelleyemezsin kardesm

tapatalk

tapatalk

Üye
hem beleş yüklemiş hem de marketten güncelliycekmiş ahaha :D

• Beğen
Tepkiler: mertcan01 ve Akhtoher
gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Beleşin güncellemesi güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Symbianize

Symbianize

Üye
Yüklenmez

kaganakbdk

kaganakbdk

Üye
    Konu Sahibi
Buldum uygulamayı sistem uygulaması yapınca güncelleyebiliyorum. Lucky Patcher indirin açın(root gerekir) bir ücretli uygulamaya basın sistem uygulaması yap deyin . Yeniden başlat diycek. Başlatın bekleyin sonra google playe girin uygulamanın güncellemesi varsa güncelleyin. Ama güncelleme gelene madar beklemek lazım :cool: hani olmazdı (hard qapaq)

• Beğen
Tepkiler: cronaldo61 ve kaanslmz
theeternal

theeternal

Üye
Mesela Minecraft Pocket Edition 0.7.5 sürümünde ama Blackmart 0.7.1 gösteriyor. Ben google playin normal güncelleme sistemi üzerinden güncellemek istiyorum.
minecraft zaten sılıp tekrar yukledıkten sonra savelerı kalıyor nedense bende oyle oldu :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Sistem para verenlere çalışıyo :)

• Beğen
Tepkiler: omerbekiroqlu
cronaldo61

cronaldo61

Üye
Arkadaşlar ben Android kullanmadan önce iPhone kullanıyordum ve orda mağazadaki paralı uygulamaları yine mağazadan indirdiğim Appsfire, Appgratis, günün uygulaması gibi çeşitli uygulamalarla bir günlüğüne bedava olarak indiriyordum. İşime yarar 250-300 liralık uygulama indirdim böyle. 14 liralık NOVA 3'ü bedava oynama fırsatım oldu bu sayede. :) Google Play'de de böyle birşey var mı diye araştırdım ama karşıma hem milletin cracklediği uygulamalar çıktı. Ama bu haber çok hoşuma gitti. Onun için sana teşekür ederim kaganakbdk arkadaşım. Telefonu root yaparsam deneyeceğim bunu ama root yapıp garanti dışı kalmak istemiyorum. :(
Buldum uygulamayı sistem uygulaması yapınca güncelleyebiliyorum. Lucky Patcher indirin açın(root gerekir) bir ücretli uygulamaya basın sistem uygulaması yap deyin . Yeniden başlat diycek. Başlatın bekleyin sonra google playe girin uygulamanın güncellemesi varsa güncelleyin. Ama güncelleme gelene madar beklemek lazım :cool: hani olmazdı (hard qapaq)

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
İşe yaramamakta :)

KırcalıHolding

Üye

güncelle yazıyor fakat güncelle deyince para istiyor..sadece güncelle yazısını çıkarıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Böyle birşeyin mümkünatı yok.Ayrıca yaşınıda belli ettin. "Hard qapaq" nedir ya..

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt