Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play Açılmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
fingerback5
Üye
Konu Sahibi
Google Play Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar rom yükleme sonrası google play açılmıyor dokunduğumda anında tekrar ana menüye atıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
serdar_gs
Üye
Google hesabını bağlamışmıydın telefona? Hesap aktif ve eklimi telefonda? Hangi rommuş o?
fingerback5
Üye
Konu Sahibi
Yok yeni çıktı romdan hesap felan ekli değil nasıl ekleyeceğim ondan da haberim yok . Purity Rom 5.4.3 kardeş.
serdar_gs
Üye
Şimdi ben Prity Rom falan bilmemde ayarlara gir hesaplar hesap ekle google hesabını ekle ondan sonra dene
fingerback5
Üye
Konu Sahibi
Google hesabını E-Posta olarak ekledim gmailimi ama olmadı.O bölümde iki seçenek var birincisi E-posta hesabı ekleme ikincisi de kurumsal.
serdar_gs
Üye
O değilde sen romu kurarken açılışta gmail samsung hesaplarına falan oturum açmadanmı geçtin oraları? Neyse tam bilemiyorum şimdi başka problem varmı ama gmailini eklemeden google playi kullanamassın zaten.
fingerback5
Üye
Konu Sahibi
Yok rom sakat sanırım ya.Özellikleri çok iyi hızlı felan ama açılışta da hiçbir şey sormadı.Manuel ekleme yolu yok sanırım.Olmadı stock roma geri dönerim.
serdar_gs
Üye
ayarlarda hesaplar kısmından ekleyebilmen lazım
fingerback5
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu şekil hesap ekleme bölümü google yok.
serdar_gs
Üye
bilemiyorum
-Emre
Üye
Gaps kurmadin galiba. Romu indirdiğin sitede mevcuttur tekrar bak
boyabatlı
Üye
Arkadaşlar huwaie yurt dışı cihaz Türkçe için yazılım atınca arkadaş in dediği gibi google play girerken menüye dönüyor
serihan
Üye
çok teşekkür ederim kurulumu gmail uygulamasını indir giriş yap ondan sonra hesap ekleye git tamam
Ne alakasi var gmaille. Sorun cozulmustur eski konu ama gereken arkadaslar olur belki. Telefona uygun Gapps dosyalarini flashlamak lazim rom flashlarmis gibi
wadddd
Üye
Benimde google play açılmıyor teli rootlamıştım ana menüde google ayarları var onu silmişim nasıl geri yükleyebilirim internette baktım bulamadım