Google Play Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Google Play Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar rom yükleme sonrası google play açılmıyor dokunduğumda anında tekrar ana menüye atıyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Google hesabını bağlamışmıydın telefona? Hesap aktif ve eklimi telefonda? Hangi rommuş o? :D

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Yok yeni çıktı romdan hesap felan ekli değil nasıl ekleyeceğim ondan da haberim yok :D. Purity Rom 5.4.3 kardeş.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şimdi ben Prity Rom falan bilmemde ayarlara gir hesaplar hesap ekle google hesabını ekle ondan sonra dene :D

• Beğen
Tepkiler: serihan
fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Google hesabını E-Posta olarak ekledim gmailimi ama olmadı.O bölümde iki seçenek var birincisi E-posta hesabı ekleme ikincisi de kurumsal.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
O değilde sen romu kurarken açılışta gmail samsung hesaplarına falan oturum açmadanmı geçtin oraları? Neyse tam bilemiyorum şimdi başka problem varmı ama gmailini eklemeden google playi kullanamassın zaten.

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Yok rom sakat sanırım ya.Özellikleri çok iyi hızlı felan ama açılışta da hiçbir şey sormadı.Manuel ekleme yolu yok sanırım.Olmadı stock roma geri dönerim.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
ayarlarda hesaplar kısmından ekleyebilmen lazım

fingerback5

fingerback5

Üye
    Konu Sahibi
Şu şekil hesap ekleme bölümü google yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
bilemiyorum

-Emre

-Emre

Üye
Gaps kurmadin galiba. Romu indirdiğin sitede mevcuttur tekrar bak

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar huwaie yurt dışı cihaz Türkçe için yazılım atınca arkadaş in dediği gibi google play girerken menüye dönüyor

serihan

serihan

Üye
çok teşekkür ederim kurulumu gmail uygulamasını indir giriş yap ondan sonra hesap ekleye git tamam

ka_za

ka_za

Üye
çok teşekkür ederim kurulumu gmail uygulamasını indir giriş yap ondan sonra hesap ekleye git tamam

Ne alakasi var gmaille. Sorun cozulmustur eski konu ama gereken arkadaslar olur belki. Telefona uygun Gapps dosyalarini flashlamak lazim rom flashlarmis gibi

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

wadddd

Üye
Benimde google play açılmıyor teli rootlamıştım ana menüde google ayarları var onu silmişim nasıl geri yükleyebilirim internette baktım bulamadım

mürteza16

mürteza16

Üye
Rom değiştir.