Uygulama Google Play -24 Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Google Play -24 Hatası

Resimde gördüğünüz gibi böyle bir hata alıyorum araştırdım ama hiç bir yerde bulamadım acilen yardımınıza ihtiyacım var

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
telefonu kapat aç sonra google play in verilerini sıfırlayıp tekrar dene

edit : başlığı düzeltmeni öneririm bknz : Google Play -24 Hatası

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Apk indir o sekilde kur :oke:

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Root varsa Root Explorer vb uygulama ile /data/data klasörüne git. Orada com.instagram.android klasörünü olmalı onun ismini değiştir veya sil. Sonra tekrar Play Storeden yüklemeyi dene :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Malesef oraya erişmek için root gerekli.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Malesef rootlu değil başka bi şekilde ulaşamazmıyım oraya

Uygulama yüklenmedi.

yüklemeye çalıştığın cihaz nedir ve android sürümü bu arada instagram son sürüm apk : linkten generate download linke tıkla sonra bi altta çıkan yeşil indirme bağlantısına tıkla

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Deniycem şimdi cihaz: gm air - 4.4.2

kralberk13

kralberk13

Üye
geçende birisinde-34 hatası vardı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Tamam anlatayım denersin artık.
ADB ye ihtiyacın var.
alternatif:
adb-setup-1.4.2.exe dosyasını kur. Ekrana gelen sorulara "y" yanıtı ver, uyarı ekranına Tamam diyerek bilgisayarı yeniden başlat.
Telefonunu bağla ve driverların kurulu ve telefonu gördüğünden emin ol. Eğer yeni kurulmuşsa yine yeniden başlat bilgisayarı.
Win tuşu + R ile çalıştırı açıp cmd yaz.
Gelen komut satırına adb shell rm -R -f /data/data/com.instagram.android yazıp Enter tuşuna bas.

kralberk13

kralberk13

Üye
heralde çözülmemişti

Nihatr05

Nihatr05

Üye
    Konu Sahibi
Tamam anlatayım denersin artık.
ADB ye ihtiyacın var.
alternatif:
adb-setup-1.4.2.exe dosyasını kur. Ekrana gelen sorulara "y" yanıtı ver, uyarı ekranına Tamam diyerek bilgisayarı yeniden başlat.
Telefonunu bağla ve driverların kurulu ve telefonu gördüğünden emin ol. Eğer yeni kurulmuşsa yine yeniden başlat bilgisayarı.
Win tuşu + R ile çalıştırı açıp cmd yaz.
Gelen komut satırına adb shell rm -R -f /data/data/com.instagram.android yazıp Enter tuşuna bas.

Bu iş beni aşar gibi hem bilgisayara ya da telefona bişey olur sıkıntı yaşamak istemiyorum format atsam kurtarırız belki

Takipçi Satın Al

Üst Alt