Google mülakat soruları

Sponsorlu Bağlantılar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
:D ne acıması ya en düşük işçisi aylık 3000 $ alıyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıyıde bu kadar kafa agrısı adamı hasta eder yaw
cekılmezkı :)
3000 dolarda ıyı para ama yaaa.
Nerdeyse 6000 tl ediyor. Abowwww.
Leen doktor kadar maaşı var peeee..
:ehe :ehe :ehe

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
8 toptan 2 sini bi kefeye 2 sini bi kefeye koyarız eşit gelirse dışarda kalan iki topu tartar ağır olanı buluruz. İlk işlem eşit gelmezse ağır olan iki topu kendi aralarında tartarız :D

Kobrra

Üye
bu google işi biliyor ya.Adamlar böyle sorular sorarak pratik zekası iyi olanları işe alıyor.Yani oraya alınanların birçoğu bu sorulara belki cevap veremiyor.Ama kem küm etmeden gayet sakin cevap veriyorlar.
Bide yanılmıyorsam bu google her sene bir etkinlik yapıyor.Kendi sitesinin açığını bulan kişiye 10.000 dolar ödül ve çalışma şansı veriyorlar :) bende bu işlerin içinde olduğum için tabiki google en büyük hedefim :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
8 toptan 2 sini bi kefeye 2 sini bi kefeye koyarız eşit gelirse dışarda kalan iki topu tartar ağır olanı buluruz. İlk işlem eşit gelmezse ağır olan iki topu kendi aralarında tartarız :D

Hayır öyle değil 8 top var ve 1 tanesi ağır terazi 2 kez kullanılacak. Topların 3 tanesini bir kefeye diğer 3 taneyi diğer kefeye koyarız .
1. Ihtimal eşit gelirse geriye kalan 2 topu tartar ağır olan bulunur.
2. Ihtimal ilk koyduğumuz 3 e 3 DEN biri ağır basarsa ağır basan toplardan herhangi ikisini tekrar koyarız eşit gelirse dışarda kalan top ağırdır eşit gelmezse ağır basan ağırdır zaten :)

----------Eklendi @ 23:08:21 ---------- Yazıldı @ 23:07:59 ----------

bu google işi biliyor ya.Adamlar böyle sorular sorarak pratik zekası iyi olanları işe alıyor.Yani oraya alınanların birçoğu bu sorulara belki cevap veremiyor.Ama kem küm etmeden gayet sakin cevap veriyorlar.
Bide yanılmıyorsam bu google her sene bir etkinlik yapıyor.Kendi sitesinin açığını bulan kişiye 10.000 dolar ödül ve çalışma şansı veriyorlar :) bende bu işlerin içinde olduğum için tabiki google en büyük hedefim :)

bize gore değil gibi ya :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
A noktasından
B noktasına ulaşman gerek
ama başaracağın kesin değil.
Ne yaparsın?

Başka bı tane adam gonderırım gerı gelmesını beklerım.
Gerı gelırse onunla beraber yola cıkarım.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye

Hayır öyle değil 8 top var ve 1 tanesi ağır terazi 2 kez kullanılacak. Topların 3 tanesini bir kefeye diğer 3 taneyi diğer kefeye koyarız .
1. Ihtimal eşit gelirse geriye kalan 2 topu tartar ağır olan bulunur.
2. Ihtimal ilk koyduğumuz 3 e 3 DEN biri ağır basarsa ağır basan toplardan herhangi ikisini tekrar koyarız eşit gelirse dışarda kalan top ağırdır eşit gelmezse ağır basan ağırdır zaten :)

----------Eklendi @ 23:08:21 ---------- Yazıldı @ 23:07:59 ----------

bize gore değil gibi ya :D
6 top sanmıştım :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
yaramaz çocukların sorduğu sorular

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
7-8 yaşında bi otobüse kaç top sığar gibi saçma sorular soran bir sürü çocuk var (:

sevdimki

Üye
bir çözüm de benden:
5. Derece korsan herkese rütbesi oranında paylaştırmayı önerir. 4. Derece eşit paylaşıma göre daha fazla altın alacağından itiraz etmez. 3. Derece eşit de paylaştırılsa rütbe oranına göre de paylaştırılsa eşit altın alır itiraz etmez. 5 derece zaten kendine itiraz edecek değil :)

----------Eklendi @ 13:48:24 ---------- Yazıldı @ 13:42:10 ----------

bir günde akrep ile yelkovan 22 kere üst üste gelir isteyen deneyip görebilir. 24 değil yani

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bir çözüm de benden:
5. Derece korsan herkese rütbesi oranında paylaştırmayı önerir. 4. Derece eşit paylaşıma göre daha fazla altın alacağından itiraz etmez. 3. Derece eşit de paylaştırılsa rütbe oranına göre de paylaştırılsa eşit altın alır itiraz etmez. 5 derece zaten kendine itiraz edecek değil :)

----------Eklendi @ 13:48:24 ---------- Yazıldı @ 13:42:10 ----------

bir günde akrep ile yelkovan 22 kere üst üste gelir isteyen deneyip görebilir. 24 değil yani
evet güzel çözümler :D saat konusuna gelince evet 22 kez

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aliiiiiii
sen benim a şehri B şehri cevabını görmedin mi ? :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
A noktasından
B noktasına ulaşman gerek
ama başaracağın kesin değil.
Ne yaparsın?

Başka bı tane adam gonderırım gerı gelmesını beklerım.
Gerı gelırse onunla beraber yola cıkarım.

arada kaynamış şimdi farkettim :D mantıklı ama o adam da sen gibi düşünür gitmezse :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Gıder gıder yol parasını ben veririm :ehe :ehe
1 porsiyon yemek de hediye.... :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
:D geri gelemezse otel parası bide :D

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

:D alıntı yaptın gibi geliyor ama çözdüysende iyi bir başarı ben günlerce uğraştım soruya şans eseri bulmuştum 2-3 gün sonra :D çünkü 2 kişiyi götürdüğümüz zaman o gidenlerden biri gelecek olarak kabulleniyoruz. ordaki bekleyen aklımızdan çıkıyor o yüzden :D

alıntı deil böyle bi soru daha vardı 12 dk geçirmek gerek 1dk 2dk 4dk 5dk geçme süreleri o soruyla aynı mantık :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt