Google Maps Mobile

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
Google Maps Mobile

Uydu resimleriyle haritaları ve yönleri kombine ederek sizlere yardımcı olmaya çalışan Google Maps for Mobile
ücretsiz olarak netten indirilebiliyor ve şehirde bulunduğunuz yerdeki veya öbür tarafındaki yerel işyerlerini ve mekanları sizlere palm treolarınız ve cep bilgisayarınız üzerinden görme imkanı sağlıyor.
Her nereye yürümek veya arabayla gitmek isterseniz isteyin rotanız haritanın üzerinde sizlere gösteriliyor, tabiki yoldaki mekanların isimlerini bilgilerini de cep bilgisayarınızın üzerinde görmeniz mümkün. Kolayca gezebilceğiniz haritalar ve sürükle bırak teknolojisinin etkin olduğu bu programda haritaya zoom in ve zoom out imkanınız bile var.
Gerçek zamanlı trafik takibi gibi yeni bir yenilik getiren Google Maps for mobile kuş bakışı şehir haritalarıyla hayatınızda kolaylık sağlamak için tasarlanmış süper bir program.

PROGRAM TURKCELL-İM DEN ALINTIDIR.

• Beğen
Tepkiler: nefretim57, cgripek92, cemilerr ve 13 diğerleri

iskenlii

iskenlii

Üye
Bakacağım Arkadaşım Şimdilik bişey diyemem
ama
emek için teşekürler

some1_stopme

Üye
ücretsiz diymi?

ultraslan07

ultraslan07

Üye
bakalım olacakmı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
SAol ...

papilocko

Üye
???????????? bu orjinali değil

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
kardeş bunun .jar olanı yok mu?

altay_42

Üye
Saol

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
6288 uygulama hatası diyo :(

ser_komiser

ser_komiser

Üye
sorması ayıp boyutu ne bunun. kaç kb. bende 2.57kb gösteriyor. hatalı galiba... ayrıca telefonumda gçersiz uygulama diyor.......

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
teşekkürler

degerli43

degerli43

Üye
çünkü jar dosyası değil bu jad

iskenlii

iskenlii

Üye
kardeş vok yiyo ya

mapazule

mapazule

Üye
6300 da çalışıyomu kardeş

rmzn_guler

rmzn_guler

Üye
jad buu ? :(

gokhan222

Üye
nasıl iş kardeşim ya bi programı bulupta indiremiyruz inende açılmıo millet buraya laf olsun diemi atıo bu programları açılmıo çalışmıo yüklemek istedmi yükleyemiyorum bıktım walla 6300 gibi telde gps yüklemek istiyorum olmuo google maps olmuo hiç bişe olmuo haksızmıyım arkadaşlar

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
jarı yok ondan dolayı calısmıyor..

ahmet.kuzgun

Üye
kardeşlerim neden adama ezbere hareket ederek yükleniyorsunuz ki? verdiği linkte sadece jad dosyası var ve bu dosyada internet üzerinden asıl kurulum dosyasını almanızı sağlıyor. jad dosyasını wordpad ile açtığınızda da göreceğiniz üzere uygulama 415 kb boyutunda bir uygulamayı tel'e indiriyor. ve orada indirme link'i da var. buyrun size link

herkese kolay gelsin. ayrıca konuyu açan arkadaşada teşekkür ederim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Sağol

Takipçi Satın Al

Üst Alt