ANIL
Admin
Google Maps - Haritalar v8.1.0
Android telefonlar ve tabletler için yeni tasarlanmış Google Haritalar uygulaması, dünyanızda gezintiye çıkmayı daha hızlı ve daha kolay hale getiriyor. Şehirdeki en iyi yerleri ve oralara nasıl ulaşabileceğinizi öğrenin.
- 200 ülkede kapsamlı ve doğru harita desteği
- Araba, bisiklet ve yaya rotaları için sesli GPS navigasyonu
- 800'ü aşkın şehirde toplu taşıma için yol tarifi ve harita desteği
- Canlı trafik bilgisi, kaza bildirimleri ve dinamik yeniden güzergah belirleme
- 100 milyondan fazla yer hakkında ayrıntılı bilgi
- Sokak Görünümü ve restoranlar, müzeler ve daha pek çok yerin iç mekan görüntüleri
* Bazı özellikler tüm ülkelerde kullanılamamaktadır
Yenilikler:
• Adım adım navigasyonda artık mesafe ile varış zamanı gösteriliyor ve alternatif rotalara hızlı erişim sağlanıyor
• Seyahat ederken veya bağlantınız yavaş olduğunda kullanmak için çevrimdışı haritaları özel bir listeye kaydetme ve özel bir listede düzenleme
• Toplu taşıma sonuçlarında artık gezinizin toplam yürüme süresi ve tarifeli bir sonraki otobüs veya tren gösteriliyor
• Oturum açtığınızda, en son kaydedilmiş veya aranmış yerlerden "İncelenecek yerler" listenizi görebilirsiniz
- 200 ülkede kapsamlı ve doğru harita desteği
- Araba, bisiklet ve yaya rotaları için sesli GPS navigasyonu
- 800'ü aşkın şehirde toplu taşıma için yol tarifi ve harita desteği
- Canlı trafik bilgisi, kaza bildirimleri ve dinamik yeniden güzergah belirleme
- 100 milyondan fazla yer hakkında ayrıntılı bilgi
- Sokak Görünümü ve restoranlar, müzeler ve daha pek çok yerin iç mekan görüntüleri
* Bazı özellikler tüm ülkelerde kullanılamamaktadır
Yenilikler:
• Adım adım navigasyonda artık mesafe ile varış zamanı gösteriliyor ve alternatif rotalara hızlı erişim sağlanıyor
• Seyahat ederken veya bağlantınız yavaş olduğunda kullanmak için çevrimdışı haritaları özel bir listeye kaydetme ve özel bir listede düzenleme
• Toplu taşıma sonuçlarında artık gezinizin toplam yürüme süresi ve tarifeli bir sonraki otobüs veya tren gösteriliyor
• Oturum açtığınızda, en son kaydedilmiş veya aranmış yerlerden "İncelenecek yerler" listenizi görebilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Paylasim icin tesekkurler.