Google Kamera Güncellendi [APK Dosyası İndir]

Sponsorlu Bağlantılar

AdemOyuklu

Üye
    Konu Sahibi
Google Kamera Güncellendi [APK Dosyası İndir]




Google, farklı zaman dilimlerinde güncellediği resmi kamera uygulaması için yeni özellikler içeren bir güncelleme daha yayınladı. Google Kamera, dağıtıma sunulan güncellemeyle birlikte üç temel özelliğe kavuşuyor. Bunlardan ilki kullanıcılar artık 16:9 ve 4:3 oranları arasında çekim formatını belirleyebilecek.


2.3 numaralı sürüme yükseltilen Google Kamera’de en dikkat çeken yenilik ise Android Wear işletim sistemli akıllı saatlerle olan etkileşim oldu. Akıllı saat sahipleri Google’ın kamera uygulamasını Android Wear tabanlı cihaz üzerinden kontrol edebilecek. Akıllı saat üzerinde belirlen deklanşör butonu sayesinde telefon ya da tabletinizi sabit bir konuma alarak sizin de dahil olacağınız fotoğraflar çekmek artık mümkün. Akıllı saat ekranında belirlen deklanşöre basıldığında 3 saniyelik bir zamanlayıcı devreye giriyor. Ayrıca kullanıcı çektiği fotoğrafın önizlemesine saat üzerinden göz atabilecek.

Bir diğer yeni özellik ise güncellenmiş panoramik çekim arayüzü oldu. Çekim modunun işlevi aynı kalırken, noktalar artık daha belirgin hale getirildi. Android 4.4 ve üzeri cihazlar tarafından desteklenen Google Kamera uygulamasını üzerinden indirebilirsiniz. Dilerseniz alt bölümde yer alan APK dosyalarından birini indirerek en güncel Google Kamera uygulamasına sahip olabilirsiniz.

İndirme linkleri;

Google Kamera ve akıllı saat entegrasyonuna alt bölümde yer alan videodan göz atabilirsiniz.
 


Üst Alt