Google Inc. YouTube v2.4.4 S60v3/v5 SymbianOS9.x Signed (Update:10.03.10)

Sponsorlu Bağlantılar

sercansaim

Üye
sağol

antikoagulan

antikoagulan

Üye
teşekkürler...

mabdussamed

mabdussamed

Üye
teşekkrler eline koluna sağlık

ibrahimsss_68

Üye
aman reis kızma eline sağlık. Ben her bir şey indirdiğimde gönülden teşekkür ediyorum. Yine teşekkürler sağ olasın...

--------------- Ekleme ---------------

aman reis kızma eline sağlık. Ben her bir şey indirdiğimde gönülden teşekkür ediyorum. Yine teşekkürler sağ olasın...

devilmy

devilmy

Üye
Wlan gormuyo sebekeyi kullanıyor

bredny_33

Üye
tşkk ellerine sağlık emeğin için çook tşkk

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
teşekkürler

kaptanlar

kaptanlar

Üye
aekadas ben bunu hem n95de hemde 6120c te denedim ikisindede calısmıyor connectin 503 die hata veriyor

bozgoc

Üye
merhaba arkadaşım , programı indirdim kurdum sunumun için çok teşekkür ederim . ama kurulumdan sonra açınca ülke seçmemi istedi türkiye olmadığı için ben amerika seçtim , ama connection hatası veriyor vodafon sınırsız internet paketini kullanıyorum , yardımcı olurmusun nokia e71 kullanıyorum.saygılar

fbqwerty

Üye
Teşekkürler emegeine saglık

fecrist

Üye
5800de çalışmıyor ama gene saol kardeş

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
evt 5800 da olmuyor

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Paylaşımın için teşekkürler !!!

cenker26

Üye
teşekkürler ellerine sağlık arkadaşım maxicep bir numara

gençbilal63

Üye
eline sağlık gardaş sağol kullanalım bi bakalım

tr_byte

Üye
tşk ederim güzel kardeşim ellerine sağlık...

nsren

nsren

Üye
Önbellıkle programı paylaşan arkadaşın ekim'e emeğine sağlık. Benim telefon n95 8gb ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bütün klipleri izliyorum. Bende vodafon sınırsız net kullanıyorum. Çalıştıramayan arkadaşlar. Sorun programda degil. Biliyorsunuz youtube ülkemiz'de yasak o yüzden video izleyemiyorsunuz. Çözüm su. Program çalışınca sizden ülke istiyor. Italya'yi seçin ve telefonunuzun dns ayarlarını değiştirin. 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 olan ayar türk telekom tarafından kırıldı artık ise yaramıyor. Size vereceğim ayarları telefonunuz'a girin ve doya doya izleyin. 212.216.172.62 bu ayarlar ile gireceksiniz. Ben su an kullanıyorum. Insallah işinize yarar. Saygılar sevgiler:)

murat3702

murat3702

Üye
1.dns 4.2.2.6
2.dns 8.8.4.4
Youtube problemsiz çalışıyor.

neferx

Üye
Saol kardeşim

Üst Alt