ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bugün chrome indirdim ama çok kullanmadımBen pc de de teldede safari kullanıyorum
evet hemde bayağı bir yavaşBu arada kullananlar fark etmiştir; Chrome'un performansı Safari'ye kıyasla daha geride. Bunun sebebi Apple'ın App Store'a yönelik kısıtlamaları. Şöyle ki, Apple'ın kuralları gereği Chrome iOS'ta Google'ın kendi Webkit render motoruna yönelik geliştirdiği ince ayarlara yer yok. Haliyle başta akıcılık ve sayfa yükleme süreleri olmak üzere Safari'ye alışanlar için sıkıntı yaratabilir maalesef. Bunun haricinde eşzamanlama, sekmeli gezinti ve anonim dolaşım gibi tüm önemli özellikler gayet düzgün biçimde çalışıyor. (pclabs)
Bu arada kullananlar fark etmiştir; Chrome'un performansı Safari'ye kıyasla daha geride. Bunun sebebi Apple'ın App Store'a yönelik kısıtlamaları. Şöyle ki, Apple'ın kuralları gereği Chrome iOS'ta Google'ın kendi Webkit render motoruna yönelik geliştirdiği ince ayarlara yer yok. Haliyle başta akıcılık ve sayfa yükleme süreleri olmak üzere Safari'ye alışanlar için sıkıntı yaratabilir maalesef. Bunun haricinde eşzamanlama, sekmeli gezinti ve anonim dolaşım gibi tüm önemli özellikler gayet düzgün biçimde çalışıyor. (pclabs)
Boşver takma kafanaBende Apple yok deneyemiyorum
düzeltmen ne hoşGugıl krom a gugıl cıhrome derdim eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?