ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
ios sadece iphonelerde değil arkadaşlar.
tabiki apple tek başına çok büyük ve güçlü fakat işletim sistemi olarak değerlendirildiğinde android in üstünlüğü malum.
ios sadece iphonelerde değil arkadaşlar.
tabiki apple tek başına çok büyük ve güçlü fakat işletim sistemi olarak değerlendirildiğinde android in üstünlüğü malum.
ipaddede var
E bundan doğal ne var.Önemli olan bundan kazanılan para ki 35.000 telefon farkı ile Apple yine daha çok kazanır.Sonuçta bu Android telefonların içinde T20 gibi android cihazlar da var...
- - - Eklendi - - -
Ayrıca sadece Iphone olmasın tamam.Toplam Apple ürünleri ile Samsung'un Android'li ürün sayısı bir mi bir de diğer markalar var...
en iyisi ios
ipodların satış rakamlarından haberin yok sanırım arkadaşım.iphonelarda bide ipodlarda başka nerde var ios? Neye göre android daha üstün ios dan? Güldürme.
ipodların satış rakamlarından haberin yok sanırım arkadaşım.
android in üstünlüğü ios a göre daha fazla tercih edilmesi.
microsoft un tekelinde windows var,alternatiflaride var tabiki ama tekel windows, ios ta apple nin ürünü (microsoft->windows)ama mobil işletim konusunda tekel değil ios.
umarım anlatabilmişimdir.
siz neyi tartışıyorsunuz apple samsung mobile mi bilemem fakat açılan başlıkta işletim sistemleri üzerine açılmış benimde yorumum bu yönde.
birisi şukadar kar etmiş bukadar cihazdan banane bana kar payımı verecekler.hepsi senin benim paramı nasıl alırız ona bakıyorlar.
kardeşim ipodun çok satmasıyla ne alakası var ben diyorum ki kıyas saçma aslında telefon sayısını kullanıcı sayısına oranladığında ios daha çok tercih ediliyor. 20 modelle 100 modeli kıyaslamak adil mi?
Hayır onu bırak IOS daha çok kar etmiş oluyor.Daha çok kar eden şirket daha büyük şirkettir gayet basit.Tamam Android satışlarını arttırmış fakat bu IOS hakimiyetini etkileyememiş henüz.Apple daha çok kazandıktan sonra 1 milyar Android cihaz satılsa neye yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?