İpucu Google Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Google Hiçmi Uygulama Çıkartmıycak ?
Google'ın yokluğu gerçekten hissediliyor xap ile Youtube uyuglamasını kurdum süper ötesi bir uygulama ancak videolar açılmıyor mağzadan kalktığı için Google uygulaması var tek onuda niye koydu bilmiyorum koycaksa niye hepsini koymuyor ?

Çünkü Windows Phone un gelişmesi işine gelmez

Tepkiler: emz
Chaton uygulaması da bizlerle , Samsung uygulama çıkartıyor ama Nokia gibi Kendi cihazlarına veriyor normal olarak

İlerde çıkarabilir ki büyük ihtimalle çıkaracak.Nasıl MS google play store'dan kazanç elde ediyorsa google'da büyük ihtimalle yapacak.

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah çıkarır

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

emz

Üye
Umarız çıkarır ama kazancı kenara bırakıp gelişmeyi engellemek için bile bunu yapar. Çıkartmaz ve engel olur. Ama belli olmaz. Ne de olsa çıkar meselesi.

Ya şu kaldırılan Youtube uygulaması nasıldı acaba, ben göremedim onu internette baktımda göremedim videosunu falan. Tanıyan gören bilen varsa Bi link atarım acaba

carew89

Üye
galiba unlocklu telefonlarda kuruluyordu yanlış bilmiyorsam.

Google a Microsoft Windows Phone Youtube uygulaması yazar isen , aradığını bulabilirsin.

Sen indirmek için link mi istiyorsun yoksa nasıl bir şey olduğunu görmek mi ? Görsellere tıkla var gorsellerde

google bildiğin terbiyesizlik yapıyor.

Mytube tavsiye ederim çok iyi

saynesim

Üye
Sırf bu yüzden. Telefonun bilgisayarın arama motorunu Google yapmıyorum

bir alay youtube uygulaması var ya onlar da olmasaydı ya bizi dailymotion gibi bir uygulamaya mecbur bıraksalardı ? bir de böyle düşünmek lazım : )