Google de arama yapınca sol tarafta bir bölüm çıkıyor yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prena

prena

Üye
    Konu Sahibi
Google de arama yapınca sol tarafta bir bölüm çıkıyor yardım ?
merhaba arkadaşlar google de arama yapınca sol tarafta bir bölüm çıkıyor bu bölüm daha önce çıkmıyordu son zamanlarda çıkmaya başladı nedir neyin nesidir bilmiyorum evdeki pc de arama yapınca çıkmıyor işyerinde kullandığım pc de çıkıyor daha önce bir kaç sefer olmuştu internet geçmişini silince çıkmıyordu şimdi heryeri temizliyorum eklentileri kaldırıyorum ama nafile hatta patronun bilgisayarında baktım onda da çıkmıyor arama yapınca bir ilgilenirseniz memnun olurum
resimlerini ekliyorum

NoScatter

NoScatter

Üye
o bendede çıkıyor...google yenilendi o yüzdendir galiba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dün itibariyle öyle oldu..pek hoş durmuyor açıkçası..

prena

prena

Üye
    Konu Sahibi
bende de dün itibari ile olmaya başladı ama sorun başka bilgisayarda deniyorum çıkmıyor benim makinada çıkıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben birçok pc de öyle gördüm..

prena

prena

Üye
    Konu Sahibi
daha öncede bir kaç sefer çıkmıştı bazı sitelere girdikten sonra çıkıyordu o bölüm geçmişi temizlediğim zaman normale dönüyordu şimdi sabahtan beri araştırıyorum bir çözüm bulamadım

Revengeful

Emekli Yönetici
bendede var

prena

prena

Üye
    Konu Sahibi
işyerinde kullandığım sistem windows vista ultimate - internet explorer 7 diğer evde kullandığım pc xp pro internet explorer 6 patronun kide xp pro ie 6 acaba versiyonlardan mı farkediyor bir deneyebilirmisiniz

Yağmur

Üye
dünden itibaren böyle oldu... bencede hoş değil...

casflow

casflow

Üye
adamın taktığı şeye bak ya :DD bing googleyi zorladıkca googlede bing in çakması durmuna düşünüyo olay bu.çakma bi uygulama bing bunu kurulduğundan beri kullanıyo..bence çok kullanışlı aradığınızla ilgili kesin cözüm sunuyo daha ne olsun.ben bingi kullanıyorum şahsen çok başarılı.

prena

prena

Üye
    Konu Sahibi
takmakla alakası yok arkadaşım birinde çıkıp diğerinde çıkmayınca virus veya trojen olabiliceğinden şüphelendiğim için sordum günümüzde neyin ne olduğu belli değil her şeyin altında bişey çıkıyor bilen varmı neyin nesi diye bilenlere danışmak istedim takacak bişey yok biliyorsan konuş bilmiyorsan sus cevap verme

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben windows 7 kullanıyorum dediğin gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt