Joker
Emekli Yönetici
Bende de yoktu ama bu güncellemeden sonra sık sık chrome kilitlendi uyarısı alıyorum.
İlginç bende her zamanki gibı sorun yok
Bende de yoktu ama bu güncellemeden sonra sık sık chrome kilitlendi uyarısı alıyorum.
İlginç bende her zamanki gibı sorun yok

O konuda haklı olabilirsin ama hız denildiğinde chrome geçebilen tarayıcı yok halen
Tamamen kaldırıp yeniden kur belki düzelir
Bu arada amacım tartışma yaratmak değil herkes istediğin kullanır ama Chrome, Firefox kadar stabil ve güvenli değil.

O konuda haklı olabilirsin ama hız denildiğinde chrome geçebilen tarayıcı yok halen![]()
Sorun bende de olabilir aslında.Çok fazla sekme açıyorum
Tamamen kaldırıp yeniden kur belki düzelir
Bu arada amacım tartışma yaratmak değil herkes istediğin kullanır ama Chrome, Firefox kadar stabil ve güvenli değil.

28 bende donuyordu pcyi ilk açtığımda donup kalıyordu 15 saniye falan arkadaş benim i5 yapmıyor senin i7 donuyor diyordu29a güncelledikten sonra düzeldi

Evdeki atom işlemcili netbook bile donmuyor benim28 bende donuyordu pcyi ilk açtığımda donup kalıyordu 15 saniye falan arkadaş benim i5 yapmıyor senin i7 donuyor diyordu29a güncelledikten sonra düzeldi

Kimse neden sadece gülücüğe kadar okumuş27'de sorun yoktu 28'de öyle oldu 29'da düzeldi
![]()

Kullandığımız sürüm nasıl güncelliyeceğiz veya hangi sürüm olduğunu nerden bileceğiz ?
Yanlışlıkla ayarlar yerine yardıma tıkladım ama gene güncelledi otomatik : )
Ayarlar/Hakkında bölümüne girersen mevcut sürümü görürsün ve otomatik olarak günceller.
hemen geri gitti 
benim pc choreme dışında ki tarayıcılar da donuyor. o yüzden mecbur chorme kullanıyorum .![]()