Google Chrome 29 Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Bende de yoktu ama bu güncellemeden sonra sık sık chrome kilitlendi uyarısı alıyorum.

Tamamen kaldırıp yeniden kur belki düzelir :D

Bu arada amacım tartışma yaratmak değil herkes istediğin kullanır ama Chrome, Firefox kadar stabil ve güvenli değil.

• Beğen
Tepkiler: Joker
Buğra

Buğra

Admin

Bu arada amacım tartışma yaratmak değil herkes istediğin kullanır ama Chrome, Firefox kadar stabil ve güvenli değil.
O konuda haklı olabilirsin ama hız denildiğinde chrome geçebilen tarayıcı yok halen :ehe

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

O konuda haklı olabilirsin ama hız denildiğinde chrome geçebilen tarayıcı yok halen :ehe

Firefox ile pek farkları yok açıkçası. Tüm yeni sürümleri aynı pcde denerim. Benim için firefox ideal.

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Sorun bende de olabilir aslında.Çok fazla sekme açıyorum :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
28 bende donuyordu pcyi ilk açtığımda donup kalıyordu 15 saniye falan arkadaş benim i5 yapmıyor senin i7 donuyor diyordu :D 29a güncelledikten sonra düzeldi

Invoke

Invoke

Üye
28 bende donuyordu pcyi ilk açtığımda donup kalıyordu 15 saniye falan arkadaş benim i5 yapmıyor senin i7 donuyor diyordu :D 29a güncelledikten sonra düzeldi

Benim core2duo yapmıyor senin i7 donuyor :ehe

Buğra

Buğra

Admin
Evdeki atom işlemcili netbook bile donmuyor benim :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kimse neden sadece gülücüğe kadar okumuş :D 27'de sorun yoktu 28'de öyle oldu 29'da düzeldi :D

.caner.

.caner.

Üye
Opera <3 15 den önceki Chrome berbat bir tarayıcı Opera ve Mozilla dan Şaşmam

Uhops

Uhops

Üye
Kullandığımız sürüm nasıl güncelliyeceğiz veya hangi sürüm olduğunu nerden bileceğiz ?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Hiç bir tarayıcı yandex gibi hızlı değil testleri var

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kullandığımız sürüm nasıl güncelliyeceğiz veya hangi sürüm olduğunu nerden bileceğiz ?

Ayarlar/Hakkında bölümüne girersen mevcut sürümü görürsün ve otomatik olarak günceller.

Uhops

Uhops

Üye

Ayarlar/Hakkında bölümüne girersen mevcut sürümü görürsün ve otomatik olarak günceller.
Yanlışlıkla ayarlar yerine yardıma tıkladım ama gene güncelledi otomatik : )
Sürüm 29.0.1547.57 m

Google Chrome güncelleniyor...

0%

kaldı torrent oyun iniyor ondan heralde.

- - - Eklendi - - -

az önce güncelledim ve yeniden başlattım gene qvo6.com search geldi :@ hemen geri gitti :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yardım da olabilir sürekli Chrome kullanmadığım için :D Anlamadım tam sorun var mı şuan?

smh60

smh60

Üye
Beyler mozilla niyeyse çok yavaş chrome çok hızlı

Birde yandex kullananlar memnunmusunuz

Uhops

Uhops

Üye
Şuanda sorun yok. Bi anlık bi sorun oldu hemen düzeldi bida olmaz İnşallah en sevmediğim şey anasayfanın abuk subuk bi sayfa olması.
(Anıl en son yazdığın mesaja cevaplaya tıkladım sayfa çok hızlı bi şekilde yeniden yüklendi. Sayfayı normal kendim yeniledim tekrar cevaplaya tıkladım gene çok hızlı şekilde sayfa yenilendi)

Takipçi Satın Al

Üst Alt